Wpis z mikrobloga

Polecam grupki na FB tego modelu motocykla. Nasi rodacy opisują ten problem - jeden nawet próbował coś w Hondzie ugrać to go spuścili na drzewo. Ktoś inny z-----ł piec bo zaczął po docieraniu trzaskać kilometry i nie myślał ze trzeba przed każdą jazdą rzucić okiem w okienko ( ͡° ͜ʖ ͡°) zagranica też zaczyna dostrzegać problem.

Importer zrobił jeszcze jeden pomiar w moim motocyklu i tym razem wyszło zużycie 550 ml na 1000
  • Odpowiedz
@Reno__Raines od kiedy tylko wskrzesili model to moim marzeniem było ją kupić. Jak już mnie na nią stać to musiałem zrezygnować. Smutne to co się stało z tą marką. Muszę poczytać o Suzuki GSX-S1000GX po to drugi motocykl który brałem pod uwagę.
  • Odpowiedz
@Vader-Poland: jeździłem nim testowo. Pozycja bardzo wygodna ale dla mnie jakiś taki niestabilny przy szybszych przelotach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mocy od dołu ma, elastyczny też jest. Jeśli Ci się wizualnie podoba to może być ciekawą pozycją do turystycznego latania.
  • Odpowiedz
2. wpier#alają mu zestaw antygwałt/antykradzież: odkurzacz zamiast wydechu i ten homologowany ogon na rejestrację

@motospamer: Takie przepisy, możesz sobie zmienić.
  • Odpowiedz
@Vader-Poland: Ja się przesiadłem na s1000xr i nie ma ani rdzy, ani nie ciągnie oleju. I nawet szybkę można przestawiać, w Suzuki się nie śniły takie technologie.
  • Odpowiedz