Wpis z mikrobloga

#przegryw
Ja nigdy nie prowadził auta od zdania prawa jazdy. Teraz w październiku minie 5 miesięcy już.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Kimbo_slice: nie ma auta, matka I ojciec bez prawa jazdy I auta, na kurs się zapisałem krótko przed 26 urodzinami, chciałbym jakieś bmw, Audi lub Mercedesa
  • Odpowiedz
@Felixu: To lipa. Ja jazdę ogarniam, bo zostałem do tego zmuszony.
A na samych samochodach to polegam na braciach, którzy się dobrze znają i nigdy się na tym nie zawiodłem. Sam trochę się od nich dowiedziałem, ale gdyby nie oni to było by słabo.
  • Odpowiedz
  • 2
@Kimbo_slice: no u mnie to właściwie przez całe życie nikt mnie nie nauczył niczego. Rodzice bez prawa jazdy, więc autami nie jeździliśmy, żadnego wujka robola w rodzinie nie miałem co by mnie hehe mógł w wakacje na budowę wziąć i nauczyć wykończeniówki czy ukladac kostki brukowej, z kuzynami praktycznie 0 kontakt i tak Chłopek żył sam ze sobą i ja jedynak
  • Odpowiedz
@Felixu: U mnie z rodzicami podobnie. Oboje nieogary. Mam natomiast czworo rodzeństwa, co sporo mi w życiu pomogli. Gdyby nie oni, to z pewnością bym igdy nawet do pracy nie poszedł, a tak to mnie chociaż zmotywowali.
Prawo też dzięki bratu, bo pojeździłem sporo jego autem i pożyczył na sam egzamin.
  • Odpowiedz