Aktywne Wpisy

mariusz95gd +111
Stało się mireczki, miarka się przebrała i zgłosiłem się sam na leczenie uzależnień. Rodzina ma mnie gdzieś, ale jakoś dam radę. Nie chcę już nikogo ranić swoim pijaństwem, może będzie lepiej jak zobaczą, że chcę wygrać z nałogiem. Pozdrawiam wszystkich ze słynnego Srebrzyska. Mogę zdawać relacje, jeśli ktoś będzie chciał to czytać. Nie jest lekko.
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file2908420173581766068
Pobierz
franekbo +586

to nie wyklucza istnienia związków kobiet z
@mirko_anonim: wałkowane około 2 miliardów razy - rzadko który chłop jest tak odklejony, że pragnie takiej modelki instagramowej - bo każdy rozumie, że taka laska jest na tyle atrakcyjna że ma MULTUM opcji randkowych, a dodatkowo jak jest w socialach turbo aktywna to nawet z domu nie musi
@Dietetyq: Sporo kobiet tak myśli bo skoro żadna inna go nie chce to czemu ona by miała ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@CloudSpanner: jest to zasadne, preselekcja tak zwana
dlatego jak nie ma norm kulturowych to topka zgarnie all a reszta się smakiem będzie musiała obejść
ma to jakąś tam logikę, ale czy powoduje że większość osób w obszarze "relacje" jest szczęśliwa?
@Dietetyq: To Prawda. Dla 5/10 i niżej jest praktyczny over lub łapanie kobiet po przejściach i udawanie, że im to nie
@CloudSpanner: https://meme.ucoz.net/news/is_he_really_the_best_i_can_get_superman/2017-05-27-1385
@mirko_anonim: duża w tym prawda. Tak samo jak dużo w tym prawdy, że znamienita większość blackpilli, ludzi z tagu przegryw to zwykłe tchórze, które umieją tylko pluć na kobiety, a nigdy nie ruszyli zada by poprawić swoje życie. Frustracja i bicie konia po hełmie jest łatwiejsze. A
Jasne, że większość kobiet jest w związkach ale nie myl stabilności z pożądaniem i nie myl tego, kto jest z tym, kogo by chciały mieć. To jest bilans kosztów i zysków. Przeciętna, ogarnięta
Jesteś pewny czy to urojenia? bo przecież kobiety to szukają zawsze lepszej gałęzi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Może dlatego że nie mówimy o zajętych kobietach, tylko tych 'wolnych'? Przecież to logiczne
@Quashtan: Ten sam mechanizm działa u mężczyzn, a często tylko brak opcji powstrzymuje ich przed kopnięciem swojej partnerki
Nie, to nie jest ten sam mechanizm bo hipergamia to kobiecy ewolucyjny imperatyw szukania partnera "wyżej" lub "lepszej gałęzi". Faceci mogą chcieć lepszej opcji, jasne. Jednakże mężczyzna, wchodząc w stabilny związek, stabilizuje swoje zasoby i linię genetyczną. Kobieta w związku stale skanuje otoczenie pod kątem lepszej opcji bo z ewolucyjnego punktu