Wpis z mikrobloga

@lovelas321: nie no ale serio to ma 64 konie? XDDDDDDDDDD

sory ale jak to jedzie? Bo ja w swoim Clio mam 101, i 130 km/h to zamykam licznik troche // spalanie 5,4 tez
  • Odpowiedz
@lovelas321: jechałem polo, chyba 90 coś koni to był problem z utrzymaniem 110km/h pod górkę na autostradzie w 2 osoby plus dziecko xD

Nie szkoda ci trochę teraz? Wydałeś kilkadziesiąt tysi, a wsiadasz, naciskasz gaz i jakby ktoś Ci w mordę strzelił...
  • Odpowiedz
Mam 85km w Golfie 7, 190 robi licznikowo

@AnalLog: chyba kW nie koni. 1.2 110KM miał w katalogu 194km/h? Na blacie można było 2 z przodu zobaczyć, ale trzeba było długo czekać albo z wielkiej góry zjeżdżać.
  • Odpowiedz
@lovelas321: tam z tymi 65KM był taki myk, że one mają 85KM ale programem są przycięte aby sprzedawać w najtańszych wersjach. Ja bym to odblokował i zyskał większą moc.
  • Odpowiedz
@lovelas321: Naklejka 110, a jeżdżę do 120

@r5678: Nie 85 tylko 80. Ja bym nie odblokowywał, co fabryka to fabryka. Tam też są inne przełożenia skrzyni itp. Jak coś modyfikować to lepiej dodać gaz.

@jmuhha: W moim jest 60 KM (na gazie bardziej 58) i normalnie jeździ.

@NuklearnySzpadel: Ja Fabią Kombi z 1.0 MPI jeżdżę nie tylko wokół komina, ale też po Polsce i
  • Odpowiedz
  • 1
@jmuhha: co robi ten magnetyzer, nigdy o tym nie słyszałem? chip z tego co patrzylem to tylko w górnej partii obrotów daje poprzez większe otwarcie przepustnicy. Turbiny żadnej nie ma.
  • Odpowiedz