Aktywne Wpisy

MonazoPL +172
MichuTop +100
Niesamowitym przykładem syndromu sztokholmskiego są dla mnie osoby postronne broniące astronomicznych zarobków lekarzy z NFZ, typu Aneta lat 40 kasjerka na minimalnej lub Mariusz lat 47 pracownik serwisu samochodowego. Liczne głosy od tych ludzi - "Trzeba było się uczyć", "Oni ciężko się uczyli przez 6 lat na studiach, zarobki 100k im się po prostu należą". Zupełnie jakby inni ludzie potrzebni gospodarce nie musieli się uczyć czy równie ciężko albo i ciężej pracować,

Chyba wrzucę naklejkę 100 km/h na tylną szybę jak ten typ w Skodzie xd
Ale jaram się autko jak nowe
#chwalesie #samochody #vw #motoryzacja
źródło: 1000001182
Pobierzsory ale jak to jedzie? Bo ja w swoim Clio mam 101, i 130 km/h to zamykam licznik troche // spalanie 5,4 tez
źródło: temp_file9186839027835670177
PobierzNie szkoda ci trochę teraz? Wydałeś kilkadziesiąt tysi, a wsiadasz, naciskasz gaz i jakby ktoś Ci w mordę strzelił...
@AnalLog: chyba kW nie koni. 1.2 110KM miał w katalogu 194km/h? Na blacie można było 2 z przodu zobaczyć, ale trzeba było długo czekać albo z wielkiej góry zjeżdżać.
@r5678: Nie 85 tylko 80. Ja bym nie odblokowywał, co fabryka to fabryka. Tam też są inne przełożenia skrzyni itp. Jak coś modyfikować to lepiej dodać gaz.
@jmuhha: W moim jest 60 KM (na gazie bardziej 58) i normalnie jeździ.
@NuklearnySzpadel: Ja Fabią Kombi z 1.0 MPI jeżdżę nie tylko wokół komina, ale też po Polsce i