Aktywne Wpisy

NaczelnyAgnostyk +1072
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go Leszek. Leszek jest po 40stce i ma generalnie w------e. Wita się ze mną, siada, zaczyna pracować. Nie obchodzi go co u mnie, nie pyta o weekend. Ja też go nie pytam. Zero p---------a. Ja mu nie przeszkadzam a on mi. JEST PO PROSTU ZAJEBIŚCIE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale eldorado się skończyło. Szefostwo wyczuło, że mi za dobrze i znowu mnie zsyłają do pokoju z babami
#pracbaza
Pozdrawiam
Komentarz usunięty przez autora
źródło: obraz
Pobierz„A bo daliście mi jakiegoś dziwaka do pokoju, siedzi cały dzień cicho, mordy w ogóle nie otworzy, jakiś psychol. Weźcie go zabierzcie z powrotem”
@TurboDynamo: zajebiście, mam kilku kumpli z którymi spędzam weekendy
@SzubiDubiDu: Pracowalem w marketingu, w firmie ktora zatrudniala 90% kobiet. Jeden facet to szef, drugi to szef jakiegos dzialu i jeden chlop montowal filmy.
Dla mnie to byla jakas masakra jak te baby pracowaly xD Zaczynaly prace niby o 8, ale najpierw kawusia, pogadac, poplotkowac no to juz 9. Ok odpalaja komputer. 9:30 - 10:00 druga kawusia, potem przerwa na sniadanie, obiad, wczesniej pewnie
@SzubiDubiDu: No i spoko, lepiej niż by debatowały o lewactwie czy tarocie albo aborcji
Jest i on xD PS wszystko ma swoje granice
wy nie cenicie sobie spokoju, tylko jesteście tak nie przyzwyczajeni do tego, że kogoś interesuje wasze życie i samopoczucie, że czujecie zakłopotanie.
gorzej jak właśnie dobijacie do 40 i czujecie, że jakbyście zniknęli to nikt by nawet nie zauważył, wtedy się chłopy najczęściej wieszają.