Aktywne Wpisy
ursusowy 0
#famemmarestream
Dajcie jakiegoś linka do restream
Dajcie jakiegoś linka do restream

Matylda_Megara +241
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

I co tam beciaki? Dostaliście od dziewczyny szansę i jesteście razem od kilku lat? Nie ważne kto pierwszy, ale ważne kto ten trzeci i ostatni?
Z kimś innym miała pierwszy pocałunek, stosunek (przebicie tej błony raz w życiu), kiedy była młodsza, niewinna i niedoświadczona. Co macie w zamian? Porównywanie z każdym poprzednim oraz jej "rany" przez poprzednich do naprawienia.
Jak ktoś mi mówi, że bycie pierwszym czy kolejnym nie ma znaczenia to XD
Nikt nie pyta o drugi, czwarty stosunek. Każdy pyta "jaki był wasz pierwszy raz i z kim?"
Każdy może mieć przeszłość, ale gadanie o tym, że to bez znaczenia to cope. Bo co innego pozostało zrobić?
Wiecie co jest najlepsze? Można być pierwszym i ostatnim.
#takaprawda #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: xdd
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Najwięcej ran też miałam w chwili pierwszego związku.
I co takiego strasznego jest w porównaniu? Raczej ci następni siłą rzeczy muszą wypadać lepiej skoro ich wybieram.
A odnośnie tego co jest ważne to ważne jest to co jest tu i teraz. Nie ma sensu żyć przeszłością ani daleko wybiegać w przyszłość.
@mirko_anonim: powiedz, że sam nie masz doświadczenia z kobietami, nie mówiąc, że nie masz doświadczenia.
@spirityfree: każdy chad musi być lepszy od poprzedniego, póki nie przychodzi czas na ustatkowanie się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Realnie nie wspominam tego jako coś fajnego. Ot, doświadczenie.
To poźniejsze relacje, z doświadczonymi parnterami... to o nie trzeba się martwić.
gorzej, że wy się średnio nadajecie
brutal
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@spirityfree: o k---a jaki srogi cope xxxxxxDDDDDDDDDDDDDDD Wybrałaś pierwszego, potem to już jest równia pochyła, bo żaden wartościowy mężczyzna nie traktuje Cię poważnie. Dlaczego? Bo wartościowy mężczyzna ma wybór i zawsze na żonę wybierze dziewicę, a nie czyjąś byłą. Pozdrowienia dla Twojego beciaka.