Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +228
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +3

Jednakże jest coś co zawsze łamie mi serce, za każdym j-----m razem. A mianowicie moja mama, która nadal uważa, że mimo tego stanu w jakim się znalazłem jako 25 letni facet to nadal istnieje szansa, że znajdę dziewczynę i prawdziwe znajomości. Nie mówi mi tego wprost oczywiście, ale regularnie pyta o to czy nie poznałem ostatnio kogoś nowego. Jestem w stanie poczuć ten zapał i nadzieje w jej głosie gdy mnie o takie rzeczy pyta. Pewnie uważa, że to tylko okres przejściowy, że będzie kiedyś lepiej - nie jest w stanie się pogodzić z tym, że ta samotność krąży nade mną przez całe życie, od czasów młodzieńczych aż do teraz.
To wewnetrzne uczucie tego, że pod tym względem zawiodłem moich rodziców to najgorsze uczucie jakie mnie spotyka, zdecydowanie gorsze niż jakaś samotność lub inny dyskomfort w dorosłym życiu. W innych wymiarach jest w porządku, jest zdrowie, dobra praca, hobby, cele, pasje ale aspekt społeczny jest i zawsze był moją największą porażką.
#blackpill #mgtow #mstow #redpill #zwiazki #przegryw
Jeżeli masz problem w kontaktach społecznych, to może przydałaby Ci się terapia? Czasami problem tkwi w nas i gdy odkrywamy dlaczego sabotujemy relacje, wszystko się zmienia. Oczywiście poznanie siebie i nauczenie się skilli społecznych nie gwarantuje, że spadnie Ci z nieba dziewczyna, ale grono przyjaciół to coś, co jest ważne dla naszego zdrowia psychicznego, żebyś chociaż
To już lepiej iść do kurtyzany, a jak się trafi spoko to nawet lepsza niż terapeutka i do pogadania czy wyjścia na randkę lub do kina, bo ona też jest tylko człowiekiem.
No chyba, że terapeutki młode juleczki prowadzą terapie GFE z happy endem to wtedy zwracam honor.( ͡º ͜ʖ͡º)
@Nowystaryziel: o Ty paskudny incelu, chcialbys cos w zamian od kobiety mizoginie? Masz jej uslugiwac nie oczekujac niczego w zamian!!!!!
@Nowystaryziel: (ಠ‸ಠ)
Mireczek nie ma do kogo się odezwać, matka to widzi i jak to matka, wierzy że jak znajdzie różową, nie będzie samotny i ktoś o niego zadba, bo mamusia wiecznie żyć nie będzie, a związek z chatemGPT to nie związek.
Wyślij mi fakturę do zapłaty z podanym numerem konta na priv za swoją cenną diagnozę. Nie krępuj się, przecież za darmo nie będziesz pracować.