Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +50
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
#pracait #programista15k #programowanie #korposwiat #pracbaza
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100 aplikacji i już
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100 aplikacji i już

#mieszkanie #dom #sasiedzi #patologiazmiasta #pytanie
Sa plusy i minusy. W moim przypadku, wielka plyta, 10pietro czyli ostatnie z winda ale wyzej mieszka jeszcze ktos taki troche z patusowatym usposobieniem. Mieszkanie narozne czyli z 3 stron swiat, jedna sciana pokoju od sasiada, ktory chyba tam nie mieszka. Sasiadow praktycznie nie slychac. Czasem ten wyzej zrobi jakas impreze ale to glownie slychac latem gdy oboje mamy uchylone okna. Latem 10x gorsze sa syreny policji, karetek i
Co do widoku z okna, to nie jest tak, ze przyzwyczajasz sie do niego szybko? Bo tak kiedys mi ktos powiedzial i stwierdzilem, ze raczej odpuszcze wysokie budynki, tymbardziej ze u mnie w miescie wszystkie 10+ pieter stoją przy najbardziej ruchliwych
Ja wynajmuje kawalerke wiec jeszcze nie podjalem decyzji gdzie bedę zyl. Nieruchomosci w Krakowie sa jednak drogie. Dla mnie ladny odlegly widok to +100 do zycia i nie opatrzyl mi sie. Dla mnie to jest duzy plus w porownaniu do widoku na mini oficyne jak to zwykle jest w nowym 4 kondygnacyjnym budownictwie.
Moim zdaniem jesli wies to taka jak moja rodzinna. Pola, lasy, jeziora, natura, biedronka, paczkomat i LTE.