Wpis z mikrobloga

• 0
@DziadLab: co dokladnie denerwuje? Nie brakowalo ci miejsca na rozne graty? Albo podworka czy garazu do jakiegos majsterkowania przy samochodzie na przyklad?
  • Odpowiedz
@qwenti Z mojego punktu widzenia to największym błędem było wzięcie mieszkania nie na ostatnim piętrze przez co muszę słuchać tupania i przez to się wkurzam i nie wysypiam jakbym chciał. I brakuje mi komórki lokatorskiej np. by trzymać tam rower, a tak to muszę na balkonie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pentylion: u mnie niestety nie ma dzialek nad jeziorem. Jesli chce miec centrum miasta i prace maks 20minut drogi to ciezko znalezc 20 arów bez sasiedztwa drogi ekspresowej i z dojazdem asfaltowym.
  • Odpowiedz
@qwenti:

Sa plusy i minusy. W moim przypadku, wielka plyta, 10pietro czyli ostatnie z winda ale wyzej mieszka jeszcze ktos taki troche z patusowatym usposobieniem. Mieszkanie narozne czyli z 3 stron swiat, jedna sciana pokoju od sasiada, ktory chyba tam nie mieszka. Sasiadow praktycznie nie slychac. Czasem ten wyzej zrobi jakas impreze ale to glownie slychac latem gdy oboje mamy uchylone okna. Latem 10x gorsze sa syreny policji, karetek i
  • Odpowiedz
  • 0
@niedasieukryc: dzieki za obszerny wpis :) no ja akurat mam wybór bardziej miedzy miastem, a "wsią", którą lepiej nazwac przedmiesciami, bo wieczorem bez korków do centrum mam kilkanascie minut.
Co do widoku z okna, to nie jest tak, ze przyzwyczajasz sie do niego szybko? Bo tak kiedys mi ktos powiedzial i stwierdzilem, ze raczej odpuszcze wysokie budynki, tymbardziej ze u mnie w miescie wszystkie 10+ pieter stoją przy najbardziej ruchliwych
  • Odpowiedz
@qwenti:

Ja wynajmuje kawalerke wiec jeszcze nie podjalem decyzji gdzie bedę zyl. Nieruchomosci w Krakowie sa jednak drogie. Dla mnie ladny odlegly widok to +100 do zycia i nie opatrzyl mi sie. Dla mnie to jest duzy plus w porownaniu do widoku na mini oficyne jak to zwykle jest w nowym 4 kondygnacyjnym budownictwie.

Moim zdaniem jesli wies to taka jak moja rodzinna. Pola, lasy, jeziora, natura, biedronka, paczkomat i LTE.
  • Odpowiedz