Aktywne Wpisy

Dewator96 +135
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +439
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

A jeszcze jeden Mirek pisał ze małe sklepiki z chęcią przystąpią do #systemkaucyjny . No mam wątpliwości . Odpowiedz na moje pisma będzie wrzucona na tag #chloppyta
źródło: image_picker_566A831E-BE98-46AE-98B8-B681938C455D-25623-0000038E452FCFA9
PobierzJakbym kupił p--o, to przyjełaby ją na wymiane :D
@tellet oni przyjmuja płatności karta, pewnie z niesmakiem :>
@ChlopoRobotnik2137: kupowałbym po jednej kajzerce rano i wieczorem, płacąc telefonem xd
Idź i się kompromituj dalej, a przygłupie wykopki będą klaskać.
@TheChosen1: przecież zrobili tak jak chcieli - zarobią firmy, a polaczki robaczki niech się bujają
@XyzykDX ale to jest stary system, nowy na butelki ma byc od 2026
@Waleczny_Kalafior: ale to jest stary system
Szkoda, że to spotkało OPa, ale to nie jest wina systemu kaucyjnego, który wszedł od października. I nic żadna instytucja z tym nie zrobi, tak jak nie zrobiła przez poprzednie 20 lat.
Obok siebie mam dwie żabki.
W jednej kupiłem sobie Fortunę Miodową, idę z butelką do drugiej Żabki, biorę Fortunę Czarną a kasjerka mi mówi że mam zapłacić kaucję bo mi tej butelki na wymianę nie przyjmie bo ona w sklepie nie ma Miodowej xD
No k---a, ta sama sieć, ten sam producent, ta sama butelka xD