@202492: oezu ale bym przeczytał taką książke, jeszcze czata gpt nie było xD
Nieironicznie Seba mógłby zrobić kariere jako pisarz, wykopki by kupowały dla beki. Coś jak smuteczek2k. Tylko jeden warunek: zakaz jakiegokolwiek LLM czy AI. (ʘ‿ʘ)
@202492 Autor w przystępny sposób opowiada o swoich licznych relacjach z kobietami. Pośród wielu barwnych anegdot oraz celnych spostrzeżeń wyłania się niezwykle jasny obraz młodego (ale doświadczonego) eksperta ds. relacji z kobietami, jak również marketingu, biznesu, psychologii oraz mody. Autor opisuje w książce liczne techniki budowania relacji damsko-męskich oraz męsko-męskich, takie jak miłość (technika) grecka oraz mentalny lód. I to wszystko na 48 stronach! Jestem pełna uznania Panie Sebastianie, przemyślałam to
#sebcel
https://www.youtube.com/watch?v=9vJH0Qq4uQM
Nieironicznie Seba mógłby zrobić kariere jako pisarz, wykopki by kupowały dla beki. Coś jak smuteczek2k. Tylko jeden warunek: zakaz jakiegokolwiek LLM czy AI. (ʘ‿ʘ)
Pośród wielu barwnych anegdot oraz celnych spostrzeżeń wyłania się niezwykle jasny obraz młodego (ale doświadczonego) eksperta ds. relacji z kobietami, jak również marketingu, biznesu, psychologii oraz mody.
Autor opisuje w książce liczne techniki budowania relacji damsko-męskich oraz męsko-męskich, takie jak miłość (technika) grecka oraz mentalny lód.
I to wszystko na 48 stronach!
Jestem pełna uznania Panie Sebastianie, przemyślałam to