Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +208
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +284
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W przyszłym roku ślub. Po ślubie planujemy budowę domu, różowa upiera się, żeby wrócić i zamieszkać z jej rodzicami, tak aby nie przepalać dalej hajsu na najem (choć teraz mamy super warunki hajs vs jakość mieszkania). Zaznacza jednak, że muszą to być jej rodzice. Tymczasem ja nie chcę, bo jej matka jest bardzo apodyktyczną osobą, która potrafi stłamsić człowieka. Nie uznaje innych wizji na życie jak tylko te jej (btw. to ona mocno nalega na to żebyśmy z Nią mieszkali). Pominę już kwestię wesela do którego się mocno wtrącała. Wszystko załatwia krzykiem, przekleństwami i brakiem szacunku do drugiej strony. Jej mąż jest jej w pełni podporządkowany, ale i jemu to wszystko powoli zaczyna się ulewać.
Sytuacja jest słaba, bo za dokładnie rok ślub, a pod tyłkiem zaczyna płonąć ognisko. Wiem, ze ta kobieta mnie zniszczy psychicznie, a ja zaczynam cenić sobie święty spokój i to, że z nikim nie toczę wojen. Różowa natomiast mimo, że często matka ją miesza z błotem jest jakby ślepa na moje argumenty, trudno mi wyczuć o co może chodzić.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: "mamy zrobić po mojemu, ale za to mamy zrobić tez po mojemu" xDD ciekawe po kim ona taka apodyktyczna...
1. Nigdy nie mieszka się z partnerem u jednego z rodziców.
2. Nie bierz z nią ślubu. Zakończ to, szukaj innej.
3. Jesteś miękka buła, sKoro JUŻ przed ślubem "mamusia" Cię ustawia. To dopiero początek. Żeby jeszcze jej córka stanęła po Twojej stronie... Ona