Aktywne Wpisy

chybaDapi +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

nmap +365
Jakiś czas temu uruchomiłem stronę https://portfelik.com i chciałbym, żeby więcej osób się o niej dowiedziało. Robię z tego powodu #rozdajo
Do wygrania dwa razy po 100 zł w postaci karty podarunkowej Allegro.
* Pierwsze 100 zł za plusik tego wpisu.
* Drugie 100 zł za opinię w komentarzu odnośnie korzystania z Portfelika (wymagane założenie konta).
Więc
Do wygrania dwa razy po 100 zł w postaci karty podarunkowej Allegro.
* Pierwsze 100 zł za plusik tego wpisu.
* Drugie 100 zł za opinię w komentarzu odnośnie korzystania z Portfelika (wymagane założenie konta).
Więc
źródło: portfelik.com
Pobierz

Już rozkminiłem na czym Polega problem, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, czuję taką niemoc po latach marazmu.
Otóż realia rynkowe są takie, bo wszyscy Polacy oprócz swojej głównej roboty, biorą jeszcze FUCHY po robocie i pracują 12-16 godzin na dobę. Dlatego w statystykach zarobki są takie niskie, ale w rzeczywistości ludzie kupują te mieszkania po absurdalnych cenach i szastają kasą na wakacjach i w galeriach.
Bo z----------ą po robocie na jakichś serwisach, w ubojniach indyków, Uberach, glovo, useme itd.
Teraz moje pytanie jak wyjść z marazmu i wejść w tryb fuch?
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #pracbaza #praca #kolchoz
@MakiawelicznyAltruista: u mnie na osiedlu szeregówek, to się chyba wszyscy zakredytowali pod korek, bo niektóre auta to słyszę o 4 rano i w okolicach 23iej, no ale każdy sobie sam wybiera drogę życiową
@MakiawelicznyAltruista: tylko po co im te mieszkania/domy za miliony skoro tak naprawdę tylko w nich śpią?
Trzeba opór pisać postów na Wykopie. Na LI nawet nie wchodzę, bo tutaj do mnie walą ludzie z propozycjami roboty rozmaitej.
@CalibraTeam: żeby znaleźć w kalendarzu chociaż jeden dzień, i raz na 3 miesiące zaprosić znajomych, żeby odbębnić popisówkę mieszkaniem w "prestiżowym" osiedlu, ponawijać jak to się powodzi, kredyt coraz mniejszy a praca super satysfakcjonująca i max 8h dziennie, dla tych nieszczęśników tworzenie podobnych iluzji to wręcz forma terapii
@CalibraTeam: mam znajomych młodych lekarzy, którzy mają dziecko (obecnie 3-letnie). Zapidalają tak, że dziecko ma 2 nianie (2 zmiany), a jak akurat ojciec wraca do domu, a matki nie ma, to z dzieckiem nadal siedzi niania, bo on robi karierę ¯\(ツ)/¯
Spłaciłem w rok 5% kredo i nawet tego nie odczułem. 42k to jest rocznie nic dla dwojga pracujących ludzi. A rata będzie tylko maleć, zaś inflacja działa na korzyść. Poduszka musi być