Wpis z mikrobloga

@stary_magazynier: ona nie jest nawet prawdziwa- pewnie wygenerowana komputerowo.
Ale faktycznie mam podobne pytanie w głowie, gdy przeglądam bumble- tam 99% lasek to jak modelki z fotkami z wakacji. Takie to już chcą armaniego z włoch lub czarnego mokebe z francji z sześciopakiem.
  • Odpowiedz
@Varesi: Ostatnio cały fejs zasrany "napalonymi laskami" (trochę też chadami) szukającymi wszystkiego - motocyklistów, turystów, pomocy, rowerzystów, kierowców, mechaników itd.
Wyjaśnienie tego fenomenu które spotkałem jest takie, że to są farmy trolli, robi się taką zarzutkę żeby dostać dużo zaproszeń do znajomych od różnych, prawdziwych profili, co to po przyjęciu do znajomych jeszcze wejdą i będą lajkować wszystko jak leci.
Co ponoć uwiarygadnia taki profil w oczach algorytmów i samych
  • Odpowiedz
@Varesi przecież to Sophie Rain, 21-letnia multimilionerka która zbiła fortunę na OnlyFans dzięki swojej figurze i twarzy dziecka. A po drugiej stronie jakiś facet scammer który naciąga starych januszy na drobne albo też mniej drobne kwoty
  • Odpowiedz
@smallboobslover Ja takich lasek nie przewijam w prawo PODROZNICZEK j------h, na TINDERZE to samo, dużo jest klonów, ale jak przebijesz się przez chaszcze to czasem taka modelka alwtrnatywka się znajdzie z nie cringe owym opisem i można się sparować,
  • Odpowiedz