Aktywne Wpisy

Skallagrimsson +492
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Polasz +788
Lecę samolotem i sparowało mnie w szachach z gościem przede mną, a on nie wie, że widzę jego planszę. Trafiony-zatopiony (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#szachy
#szachy
źródło: temp_file5113192154248505059
Pobierz

#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
Pobierz@Arriva jaki koszt utylizacji? Na tych butelkach jeszcze będą zyskiwać, to jest surowiec, który się skupuje, system kaucyjny służy poprawie efektywności recyklingu, dlatego operatorami są głównie producenci napojów.
Co jest złego, że kaucja jest w obiegu zamkniętym? Nadwyżki będą mogły być przeznaczane tylko na dalszy rozwój systemu, gdyby było inaczej to zyski trafiałaby do właścicieli, czyli to z czego
@Templar: Aż musiałem sprawdzić czy jaj sobie nie robisz z tą nazwą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest taki absurd, że to wasza strona wyśmiewa drugą, wyzywa i znieważa od tych mniej inteligentnych, co jest
Komentarz usunięty przez autora
I standardowo p0lackie myślenie: "Po co się czymś przejmować, na co się nie ma wpływu".
Takich osób jest bardzo dużo. A co jeżeli butelka mi się pogniecie i system nie przyjmie mi ją na kaucje? Dlaczego nie wprowadzą kodu kreskowego, QR, czy czegokolwiek żeby można było zgnieść
KRS: 0001118569
Można sprawdzić samemu. OP wyciął tylko skrawek beneficjentów. Znajduje się tam więcej pozycji, również Polaków.