Aktywne Wpisy

cytr0netx99 +31
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz
bluffek +3
#gielda dobra, dla osób które mówią że kwanty powaliło. IONQ ma kapitalizację 25 mld I najnowszą technologię, która może zmienić swiat. JP Morgan wali w to hajs, procesory od nvda będą wyglądały outdated przy sile kwantów, kwanty wesprą AI, misje rządowe, odkrycia, kwantowy internet, dokładności gps, przyśpiesza produkcję, usprawnią zabezpieczenia, dadzą wam takie reklamy do was dopasowane że ciężko będzie nie kliknąć, wszystko będzie szło w kierunku idealnego skrojenia produktu

#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
PobierzAutomaty opierają się głównie właśnie na kodzie kreskowym, lekko pogięte butelki bez większych problemów przechodzą, całkowicie sprasowanych butelek i z uszkodzoną etykietą nie można obecnie dostarczać.
A z tymi 5-litrowymi butelkami to też tworzysz problem, którego nie ma i nie
Co więcej takie maszyny trzeba będzie konserwować, naprawiać, wymieniać, co tworzy dodatkowe koszt.
Ba! 7 podmiotów tworzy konkurencję monopolistyczną. Tutaj moje pytanie, czy ostatecznie jako, że
@Arriva no tak, bo wcześniej do sklepów nikt nie podjeżdżał, żadnych śmieci, dopiero teraz będą musieli.
Butelki 5l są tylko przykładem, że ten sam typ odpadu jest taktowany inaczej. To co, nagle w ogóle przestaniemy wyrzucać plastiki?
No ja na pewno po zakupie butelki 5L będę przelewał 5L wody z innej butelki żeby wykorzystywać ją wielokrotnie!
Spójrz na to szerzej.
Ja chciałbym po prostu zwrócić uwagę na to, że w całym tym porywie zapominamy
A co z osobami, które rzadko wynoszą śmieci, bo np. jeździ na wózku a zakupy zamawia przez dostawcę (kuriera). Czy dla takich
To jedyna rzecz jaką mi napisałeś.
@Templar: tak, panie z MOPSu bedą dymać z butelkami swoich podopiecznych do sklepu.
A dlaczego nie mam zacząć zamawiać raz w miesiącu 100 L wody, w beczkach 5L?
https://zakupy.auchan.pl/products/woda-%C5%BAr%C3%B3dlana-niegazowana-baniak-%C5%BCywiec-zdr%C3%B3j-5-l/00281457?srsltid=AfmBOoqse7OfpeOi4rsMH9AptAMad8_O4J74aQkdr0s-8hpi70oLXGpx
Proszę to butelki 5L, które czekają na stan klęski żywiołowej. Cały czas możesz je kupić. Ja jako, że obawiam się bardzo klęsk i
@Arriva też mam 2 takich sąsiadów i wygląda to dokładnie tak jak to wyżej opisałem.
W Otwocku w kwietniu była awaria sieci wodociągowej przez ponad 2 tygodnie i