Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +309
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +8
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

źródło: spermiage
Pobierzźródło: temp_file8619420945383332859
Pobierz"Ale ten szczupak wielkie bydle ale nie tak jak poniżej... co? "
"z chęcią pójdę z tobą na grzybo(dopaszczy)branie"
xDD
Jak miałbym nieskończoną ilość życzeń u dzina to poszedłbym do takiego świata na tydzień xD
@Radoslav_a: niestety są jeszcze głupsi.
Teraz instagramerki mają taki trend, że pokazują w swoich rolkach wizerunki spermiarzy, którzy pod swoim nazwiskiem wypisują im obleśne komentarze (btw. ci goście często mają zdjęcia profilowe z żonami czy dziećmi). I to pod takimi treściami, które dla normalnych ludzi wyzywające nie są. Mnóstwo tego
@kocurrek32: ta ze zdjęcia nie wystawia d--y. Tak jak pisałam wyżej - takie komentarze można znaleźć pod zwykłymi, niewyzywającymi treściami