Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +88
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
nieocenzurowany88 +371

Kiedy kobieta rozpoczyna przygodę z programowaniem, to staje się Tech-Liderką, wojowniczką z patriarchatem, wymyśla tę profesję, to metafizyka, spotkanie z najwyższym.
#programista15k #pracait #bekazlewactwa
źródło: a7xf7h
PobierzKażda z tych historii o "kobietach in tech" jest mocno przekoloryzowana. Często biorą przykład, że kobiety robiły po prostu żmudną i monotonną robotę
@FoolyKewly: tu potrzebne źródło, nie znalazłem nic, co by świadczyło, że mąż był szefem tego programu, a ona była jego asystentką
Zapomniałeś dodać że historia którą opowiadasz to historia wymyślona przez wykopowe stulejki jak ty dawno temu by dać upust swojemu bólowi d--y i
@Tokko
@FoolyKewly: Nikt nigdy nie twierdził, że kod z tomów na zdjęciach napisała ona sama, natomiast jej mąż James Cox Hamilton - był prawnikiem i działaczem na rzecz praw obywatelskich, więc albo łyknąłeś fakeinformacje i je powielasz nieświadomie, albo zmyślasz celowo - jako porządny konserwatysta.
Kariery naukowej takiej jaką ona zrobiła samym tyłkiem i cyckami się raczej nie da zrobić.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Margaret_Hamilton
@FoolyKewly: *Tak że
Komentarz usunięty przez autora
źródło: image
Pobierz@nonOfUsAreFree: no xD akurat to często widać u bab xD
nie dość że je sponsorują do bigtechu, to te jeszcze robią tam women for women initiatives itp. xd ja nie mówię że są złe. Ja mówie że piwniczak przegryw brudas z wykopu będący w IT jest tą samą memiczną