Aktywne Wpisy
Wilk__95 +29
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

SaintWykopek +846
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czy w jakimś stacjonarnym sklepie można użyć tester Dior Sauvage? Ewentualnie możecie polecić miejsce gdzie zamówię próbki różnych perfum.
Przy okazji jako amator zapachów proszę o polecenie czegoś co mógłbym sobie wypróbować.
i zapachy dobiera się do pory roku.
Najtaniej wyjdzie Ci zamawiać tutaj, na tagu. Większość mirasów i mirabelek odlewa hobbystycznie – byle wyjść na zero albo z minimalną marżą, żeby zrekompensować sobie czas czy materiały.
Oczywiście w różnych zewnętrznych sklepach też można kupić próbki i to nawet 1,2 ml, ale cena za ml wychodzi tam 3–4 razy wyższa niż u ludzi z tagu. Do tego 1,2 ml często okazuje się za mało na porządny test globalny,
Zabawnie myślnik się wkradł pomiędzy 1 i 2 i wygląda jakby ktoś miał mieć jeden lub dwa flakony:)
a z mojej strony dodam że jak masz w pobliżu jakiegoś Douglasa, Sephore, Rossmanna czy Hebe to skocz pierw tam powąchać mniej więcej co jest w ofercie i co ci się spodoba, jak już mniej więcej będziesz wiedział to możesz zawsze zagadać do mirków z tagu o zapachu w w klimacie który byś chciał
@Reynald: na jesień polecam Kourosa
- JPG Le Male Elixir
- Giorgio Armani Stronger with You Absolutely
- Rabanne Invictus Victory Elixir
W razie czego, mogę odlać na testy ᕦ(òóˇ)ᕤ
@Voluminius: To nie jest wcale taki słaby zapach, bezpieczny i podoba się kobietom.
@Omniscient: Uśmiałem się do łez z tego zdania, bo praktycznie codziennie Cię tu widzę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@kolejne_juz_konto: Przecież się chłopak stara :) Pierwszy krok do walki z uzależnieniem to przyznanie się do problemu ;)
Po pierwsze, tylko zerkam, "bez dotykania". Wczoraj kupiłem jedynie 10ml jakiegoś araba. Dziś? Jeszcze nic!:)
@Omniscient: I jestem z Ciebie dumny, doszedłeś dalej niż ja! A jakby co, to mam do odlania świeżutki flakonik Zimaya Wujood, fajnie byś pachniał na jesień akurat...