Wpis z mikrobloga

#perfumy

Czy w jakimś stacjonarnym sklepie można użyć tester Dior Sauvage? Ewentualnie możecie polecić miejsce gdzie zamówię próbki różnych perfum.

Przy okazji jako amator zapachów proszę o polecenie czegoś co mógłbym sobie wypróbować.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to co każdej na jesień-zimę YSL la nuit de l'homme le parfum lub budżetowa wersja czegoś fajnego Encre Noire

i zapachy dobiera się do pory roku.
  • Odpowiedz
@Reynald: w każdym Douglasie powinien być tester, a jak ci się spodoba to kup i nie słuchaj p---------a typu łeee g---o. Jak masz mieć 1-2 flakony to będzie się nadawał
  • Odpowiedz
@Reynald:
Najtaniej wyjdzie Ci zamawiać tutaj, na tagu. Większość mirasów i mirabelek odlewa hobbystycznie – byle wyjść na zero albo z minimalną marżą, żeby zrekompensować sobie czas czy materiały.

Oczywiście w różnych zewnętrznych sklepach też można kupić próbki i to nawet 1,2 ml, ale cena za ml wychodzi tam 3–4 razy wyższa niż u ludzi z tagu. Do tego 1,2 ml często okazuje się za mało na porządny test globalny,
  • Odpowiedz
@Reynald: podbijam to co napisał @Omniscient
a z mojej strony dodam że jak masz w pobliżu jakiegoś Douglasa, Sephore, Rossmanna czy Hebe to skocz pierw tam powąchać mniej więcej co jest w ofercie i co ci się spodoba, jak już mniej więcej będziesz wiedział to możesz zawsze zagadać do mirków z tagu o zapachu w w klimacie który byś chciał
  • Odpowiedz
@Reynald: na zimę spróbuj tych 3 perfum, wszystkie dostępne w większych perfumeriach typu Douglas czy Sephora:
- JPG Le Male Elixir
- Giorgio Armani Stronger with You Absolutely
- Rabanne Invictus Victory Elixir

W razie czego, mogę odlać na testy (òóˇ)
  • Odpowiedz
Dior Sauvage i nie, nie kupuj tego gówna

@Voluminius: To nie jest wcale taki słaby zapach, bezpieczny i podoba się kobietom.

Sam jestem aktualnie na odwyku i właściwie nie powinno mnie tu być.

@Omniscient: Uśmiałem się do łez z tego zdania, bo praktycznie codziennie Cię tu widzę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Uśmiałem się do łez z tego zdania, bo praktycznie codziennie Cię tu widzę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@kolejne_juz_konto: Przecież się chłopak stara :) Pierwszy krok do walki z uzależnieniem to przyznanie się do problemu ;)
  • Odpowiedz