@LukaszTV: Jakiś zlewaczały przygłup musiał to poprzyklejać. Mam nadzieję, że więcej producentów pójdzie za ich śladem i będą robić takie butelki tylko z wodą mineralną, a nie źródlanką.
@LukaszTV: System kaucyjny byłby ekologiczny gdyby przyjmował każdą butelkę, niezależnie od jej stanu. Obecnie to jest system zamordystyczny, mający na celu raz jeszcze przerzucić koszty recyklingu z firm na obywateli a w dodatku ośmieszyć prosty proletariat.
Tak samo z resztą było już z przepisami w kwestii wyrzucania tekstylii. Długotrwałe i porządne ciuchy są dla bogatych, dla pana panie Areczku jest spacer z podartymi skarpetami i koszulkami do pszoka.
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
#kaufland #ustronianka #woda #kaucja #systemkaucyjny #afera
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file2859812499599943970
Pobierzplace za wywóz smieci, sortuję je, tyle wystarczy
Tak samo z resztą było już z przepisami w kwestii wyrzucania tekstylii. Długotrwałe i porządne ciuchy są dla bogatych, dla pana panie Areczku jest spacer z podartymi skarpetami i koszulkami do pszoka.