Aktywne Wpisy

Ana77 +39
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w

Moseva +25
Musiałam usunąć wpis, żeby nikt na darmo nie zaplusowal, bo już się miejsca skończyły (╯︵╰,)
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
źródło: IMG_7625
Pobierz

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

Miriki i Mirabelki, jakie zapachy znacie, które są głośne i posiadają wyraźną projekcję? Ciekaw jestem waszych typów. Z Zapachów, które ja poznałem z bardzo dobrymi parametrami to :
Męskie :
YSL Opium
Thierry Mugler A*men (starsze batche)
Lattafa Atlas
Joop! Homme EDT
Dior Sauvage Elixir
JPG Le Male Elixir
Amber Oud Tobacco Edition Al Haramain
Baccarat rouge 540
Hawas Black Rasasi
Mancera Red Tobacco
Montale Arabians Tonka
Amouage Interlude
Damskie :
Mugler Angel
Mugler Alien
JPG Divine
Kenzo Jungle Elephant
Beach Hut trzyma jak zły
@Cliencik: wątpię, po prostu zapach robi noseblind jak żaden inny, przynajmniej tych z mojej półki xd
Z damskich jeszcze Prada Paradoxe, Mugler Angel Nova, TF Black Orchid, Erba Pura
Z męskich SWY Parfum i Tobacco aktualnie, Amouage Outlands
Z uni Rosendo Mateu 5
Pewnie na listę mógłby wrzucić kupę jakichś oudowych, glonowato morskich lub skórzanych smrodów ale... po co xd
@anomalia_: BR540 to do zakazanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)