Wpis z mikrobloga

Rok temu dostałam strugawkę do warzyw, użyłam dopiero teraz. Szybko struga ale robi małe ołówki z marchewki które potem trzeba zjeść albo zrobić z nich góry na talerzu ( ͡° ͡°)
Marchewka azjatycka z sezamem, olejem sezamowym, sosem sojowym, octem ryżowym, czosnkiem, dymką i odrobiną cukru.
#arinkaofood

#gotujzwykopem #jedzzwykopem #gadzety
arinkao - Rok temu dostałam strugawkę do warzyw, użyłam dopiero teraz. Szybko struga ...

źródło: 34789

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@moll: Dziwnie to się je ale można się przyzwyczaić.
Pewnie taka cienko wystrugana marchewka dobrze by się czuła w pierniku i robiła potem za chipsy, hmm..
  • Odpowiedz
@arinkao: przyznaj się, ile masz takich pomocy kuchennych które "na pewno się przydadzą" w momencie zakupu, i nigdy nie zostały użyte albo tylko raz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Rad-X: Mam jedną tarkę której nienawidzę. Miała robić piękne julienne a robi dziadowskie i się rozlatuje. To jakieś g---o z Temu. Poza tym mam duzo rzeczy ale raczej przemyślanych.
Aha i jeszcze takie gówniane kółka metalowe do robienia idealnych jajec sadzonych na patelni, to scam jest xD
  • Odpowiedz
  • 2
@arinkao piękne zwieńczenie wałem z ziemniaków ()
Jak ktoś się zastanawia, czy dać plusa, to niech da za mnie, bo ja chcę dać dwa.
  • Odpowiedz