Aktywne Wpisy

thorgoth +318
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz
duzy_gracz +15
źródło: 1000008146
Pobierz

Marchewka azjatycka z sezamem, olejem sezamowym, sosem sojowym, octem ryżowym, czosnkiem, dymką i odrobiną cukru.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #gadzety
źródło: 34789
PobierzPewnie taka cienko wystrugana marchewka dobrze by się czuła w pierniku i robiła potem za chipsy, hmm..
@arinkao: a i owszem
Aha i jeszcze takie gówniane kółka metalowe do robienia idealnych jajec sadzonych na patelni, to scam jest xD
Jak ktoś się zastanawia, czy dać plusa, to niech da za mnie, bo ja chcę dać dwa.
@arinkao: Silikonowe dają radę, jakby co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000035567
PobierzDostępne
https://amzn.eu/d/dkin2lD