@zsokiemowocowym: jedyne co w tym zestawie ma sens to kubeczek. Już lepiej kupić sobie czajnik Makity i samemu zalać sobie kawę w V60, albo użyć Aeropressa.
@zsokiemowocowym jakby nie patrzył na budowach jednak pije się mnóstwo kawy tak samo odgrzewa dużo żarcia w mikrofalówkach a Makita zajmuje się skrzepem na budowy
@zsokiemowocowym: Nawet parkside ma swoje, Festool ma egzoszkielet, Hilti taki śmieszny wyciąg na plecy, że można młot powiesić. Ogólnie takiego sprzętu jest w cholerę, Milwaukee ma wiatraczki itd. Tylko większość rzeczy typu właśnie ten ekspres, radia są stosunkowo drogie. Przy większych zamówieniach są często gratisami.
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
#majsterkowanie
źródło: temp_file2572189740040280407
Pobierz@3and3: gdzie tam, badziewny ekspres przelewowy. Tyle że jest zasilany z baterii makitowych.
@zsokiemowocowym: jedyne co w tym zestawie ma sens to kubeczek. Już lepiej kupić sobie czajnik Makity i samemu zalać sobie kawę w V60, albo użyć Aeropressa.