Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki i Mirabelki,
chciałbym was przestrzec przed użyszkodnikiem @prezinho Szukałem miejsca w #youtubefamily i zaoferował mi miejsce w rodzince. 120 zł za rok. Na początku wszystko było ok. Potem co tydzień, dwa wyrzucał mnie z grupy rodzinnej i musiałem dopraszać się ponownego dodania. Kontakt z nim jest utrudniony. Nawet teraz widzę, że jest online, a olewa moje wiadomości. Wiem, że handluje też innymi #vod jak #netflix #hbomax czy #spotify także uważajcie na niego i nic od niego nie kupujcie. Dajcie proszę kilka plusów żeby nagłośnić temat i żeby nikt więcej się nie nabrał. Konto ponad 2 lata, więc naiwny chuop wziął i zaufał ( ͡° ʖ̯ ͡°) inb4 jak można kupować #youtube premium jak jest yt vanced i adblocki. Ano można jak się sporo ogląda na iphone i telewizorach z różnymi systemami. Sporo też korzystałem z yt music, bo bardziej mi pasuje od spotify. To tyle. Załączam screeny i nie polecam tego człowieka, za 120 zł zrobił z siebie już nie powiem kogo... #oszukujo
ssjfrytek - Cześć Mirki i Mirabelki,
chciałbym was przestrzec przed użyszkodnikiem @p...

źródło: prezinho

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ssjfrytek: przeczytałem, dałeś się oszukać wykopki bo jesteś taki chytry że byś g---o spod siebie zjadł. Spotkała cię zasłużona kara cieciu xD
  • Odpowiedz
  • 0
@cl19 chodziło mi o to czemu nie korzystam z revanced. Masz racje, zawsze się trafi jakiś cwaniak, ale potrzeba matką wynalazków. Już sobie ogarnąłem yt premium i Apple TV za 12 ziko miesięcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a ciebie tak widzę i ciesz się dalej głupio do tego swojego szaomi redmi pro plus t ultra 3
ssjfrytek - @cl19 chodziło mi o to czemu nie korzystam z revanced. Masz racje, zawsze...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: Serio chce wam sie bawic w jakies rodzinki z obcymi osobami z internetu zeby zaoszczedzic 20zł miesięcznie? Ze znajomymi to bym jeszcze zrozumial ale do jakiegos randoma wypisywac bez przerwy xD yt wam to zbanuje i wielki biznesmen i ty bedziecie plakac i od oszustow sie wyzywac
  • Odpowiedz
  • 1
@Elvisz jakbym chciał mieć wszystkie vody na których często przez długi czas nic nie ma i za nie wszystkie płacić indywidualnie to pewnie by wyszło 300 zł miesięcznie, a w skali roku 3600. To już konkretne pieniądze. Więc tak, chce nam się.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek:
Obecnie YT premium - plan rodzinny wymaga korzystania z tego samego IP, więc to jest plan "domowy" a nie "rodzinny". Miałem członkostwo od innego kolesia i oddał mi kasę. Za 120 zł są konta premium indywidualne, poszukaj na alibabie, bo stamtąd biorą nasi handlarze.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: xD

Zdradzę Ci sekret. Nie potrzebujesz wszystkich serwisów stremingowych jednocześnie. Zazwyczaj nie potrzebujesz nawet dwóch. Wiesz jak to powinno wyglądać? Płacisz za jeden, powiedzmy Netflixa. Obejrzysz wszystko co chcesz, czas anulować subskrypcję. Wykupujesz subskrypcję w drugim, powiedzmy Disney+. I tak sobie skaczesz od serwisu do serwisu. Jak obejrzysz wszystko to zazwyczaj w tym pierwszym jest już wystarczająco dużo ciekawych pozycji, których nie obejrzałeś. A jak nie to robisz przerwę
  • Odpowiedz
  • 2
@brck89 ale ja to wiem. Dałem tylko przykład. Obecnie opłacam tylko yt i Netflix, resztę dokupuję jak potrzebuję. Widocznie obracamy się w innych kręgach, bo ja nie znam nikogo kto prywatnie kupowałby Windowsa 11 pro za 1100 ziko lub pakiet Office za 1300 zł, bo takie są ceny u źródła. Większość crackuje przez kms lub kupuje lewe licencje za kilkanaście złotych. W dobie tylu różnych platform streamingosuch uwierz mi, że piractwo
  • Odpowiedz
@Elvisz jakbym chciał mieć wszystkie vody na których często przez długi czas nic nie ma i za nie wszystkie płacić indywidualnie to pewnie by wyszło 300 zł miesięcznie, a w skali roku 3600. To już konkretne pieniądze. Więc tak, chce nam się.

@ssjfrytek: jak i tak nie placisz uczciwie abonamentow to juz lepiej sobie jakies revanced albo dnsy na tv ustawic a seriale i filmy ogladac w jakims pirackim
  • Odpowiedz