Aktywne Wpisy

mirko_anonim +146
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Misaka +181
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz

chciałbym was przestrzec przed użyszkodnikiem @prezinho Szukałem miejsca w #youtubefamily i zaoferował mi miejsce w rodzince. 120 zł za rok. Na początku wszystko było ok. Potem co tydzień, dwa wyrzucał mnie z grupy rodzinnej i musiałem dopraszać się ponownego dodania. Kontakt z nim jest utrudniony. Nawet teraz widzę, że jest online, a olewa moje wiadomości. Wiem, że handluje też innymi #vod jak #netflix #hbomax czy #spotify także uważajcie na niego i nic od niego nie kupujcie. Dajcie proszę kilka plusów żeby nagłośnić temat i żeby nikt więcej się nie nabrał. Konto ponad 2 lata, więc naiwny chuop wziął i zaufał ( ͡° ʖ̯ ͡°) inb4 jak można kupować #youtube premium jak jest yt vanced i adblocki. Ano można jak się sporo ogląda na iphone i telewizorach z różnymi systemami. Sporo też korzystałem z yt music, bo bardziej mi pasuje od spotify. To tyle. Załączam screeny i nie polecam tego człowieka, za 120 zł zrobił z siebie już nie powiem kogo... #oszukujo
źródło: prezinho
PobierzKomentarz usunięty przez autora