Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki i Mirabelki,
chciałbym was przestrzec przed użyszkodnikiem @prezinho Szukałem miejsca w #youtubefamily i zaoferował mi miejsce w rodzince. 120 zł za rok. Na początku wszystko było ok. Potem co tydzień, dwa wyrzucał mnie z grupy rodzinnej i musiałem dopraszać się ponownego dodania. Kontakt z nim jest utrudniony. Nawet teraz widzę, że jest online, a olewa moje wiadomości. Wiem, że handluje też innymi #vod jak #netflix #hbomax czy #spotify także uważajcie na niego i nic od niego nie kupujcie. Dajcie proszę kilka plusów żeby nagłośnić temat i żeby nikt więcej się nie nabrał. Konto ponad 2 lata, więc naiwny chuop wziął i zaufał ( ͡° ʖ̯ ͡°) inb4 jak można kupować #youtube premium jak jest yt vanced i adblocki. Ano można jak się sporo ogląda na iphone i telewizorach z różnymi systemami. Sporo też korzystałem z yt music, bo bardziej mi pasuje od spotify. To tyle. Załączam screeny i nie polecam tego człowieka, za 120 zł zrobił z siebie już nie powiem kogo... #oszukujo
ssjfrytek - Cześć Mirki i Mirabelki,
chciałbym was przestrzec przed użyszkodnikiem @p...

źródło: prezinho

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Udostępniałem tobie viaplay @prezinho to nagle jakieś dziwne akcje się działy, że nie dało się oglądać jakbyś to komuś jeszcze udostępnił. PO czym podziękowałem tobie i problem nagle znikł.
  • Odpowiedz
@prezinho Nie wiem co robiłeś, viaplay miało tak tępe systemy żeby zobaczyć kto był zalogowany, więc nie udowodnię ci tego, może byłeś po prostu zalogowany u siebie na dwóch urządzeniach mimo zwracania uwagi pare razy. I na pewno tak było.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: potwierdzam, @prezinho chyba zakłada darmowe konta, bierze hajs od ludzi i rotuje między rodzinami. Jak komuś się chce p-------ć co parę dni i upominać się o premium to ten kasztan jest dla niego.
  • Odpowiedz