Aktywne Wpisy

astralkowa +709
Pamiętam jak ostatnio stałam na przejściu na czerwonym i nic nie jechało, więc część ludzi zaczęła przechodzić. Sama się wahałam, ale potem przypomniałam sobie tekst, że "upadek społeczeństwa zaczyna się od upadku jednostki" i grzecznie poczekałam na zielone xD
#heheszki #przemyslenia #truestory
#heheszki #przemyslenia #truestory

Wilczak +196

chciałbym was przestrzec przed użyszkodnikiem @prezinho Szukałem miejsca w #youtubefamily i zaoferował mi miejsce w rodzince. 120 zł za rok. Na początku wszystko było ok. Potem co tydzień, dwa wyrzucał mnie z grupy rodzinnej i musiałem dopraszać się ponownego dodania. Kontakt z nim jest utrudniony. Nawet teraz widzę, że jest online, a olewa moje wiadomości. Wiem, że handluje też innymi #vod jak #netflix #hbomax czy #spotify także uważajcie na niego i nic od niego nie kupujcie. Dajcie proszę kilka plusów żeby nagłośnić temat i żeby nikt więcej się nie nabrał. Konto ponad 2 lata, więc naiwny chuop wziął i zaufał ( ͡° ʖ̯ ͡°) inb4 jak można kupować #youtube premium jak jest yt vanced i adblocki. Ano można jak się sporo ogląda na iphone i telewizorach z różnymi systemami. Sporo też korzystałem z yt music, bo bardziej mi pasuje od spotify. To tyle. Załączam screeny i nie polecam tego człowieka, za 120 zł zrobił z siebie już nie powiem kogo... #oszukujo
źródło: prezinho
Pobierzźródło: prezinho2
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Tu i tu trzeba się tym zajmować.
Btw co można zrobić by powiadomienia na tym pierd serwisie od razu przychodziły w formie okienka pushap? Przecież to jakaś paranoja jest, że nie widzę żadnych powiadomień z tego serwisu mając je włączone i ustawione
@ssjfrytek: stać Cię wydać kilka tysięcy na telefon z komponentami wartymi kilkaset ale yt premium kupujesz na spółę z nieznajomym. Ma to sens.
@straszny_cham: Dokładnie to. Jeszcze rozumiem jak faktycznie prawdziwa rodzina się dzieli kontem, a i wtedy często dochodzi do konfliktów, a co dopiero interesy z losowymi ludźmi z internetu żeby zaoszczędzić na paczkę fajek i kilka piw xD Idealne pole do wałków gdzie nawet nic z tym nie zrobisz bo żadna instytucja nie pociągnie tak gównianej
@ssjfrytek: nie, ja np nie jestem. Śmieszy mnie umawianie się na "rodzinkę" z randomami z neta, gdzie ryzyko trafienia na frajera jest bardzo wysokie