Cześć Mirki i Mirabelki, chciałbym was przestrzec przed użyszkodnikiem @prezinho Szukałem miejsca w #youtubefamily i zaoferował mi miejsce w rodzince. 120 zł za rok. Na początku wszystko było ok. Potem co tydzień, dwa wyrzucał mnie z grupy rodzinnej i musiałem dopraszać się ponownego dodania. Kontakt z nim jest utrudniony. Nawet teraz widzę, że jest online, a olewa moje wiadomości. Wiem, że handluje też innymi #vod jak #netflix #hbomax czy #spotify także uważajcie na niego i nic od niego nie kupujcie. Dajcie proszę kilka plusów żeby nagłośnić temat i żeby nikt więcej się nie nabrał. Konto ponad 2 lata, więc naiwny chuop wziął i zaufał ( ͡°ʖ̯͡°) inb4 jak można kupować #youtube premium jak jest yt vanced i adblocki. Ano można jak się sporo ogląda na iphone i telewizorach z różnymi systemami. Sporo też korzystałem z yt music, bo bardziej mi pasuje od spotify. To tyle. Załączam screeny i nie polecam tego człowieka, za 120 zł zrobił z siebie już nie powiem kogo... #oszukujo
@Elvisz: no nie płacę, tak jak większość. Może miliardowe molochy przeze mnie nie upadną ( ͡°͜ʖ͡°) Już ogarnąłem, nie bój się. Mam netflix za 15, yt premium za 8 i apple tv za 4 (⌐͡■͜ʖ͡■). Jak widzisz na wykopie nie siedzą sami programiści 15k i trzeba kombinować.
@ssjfrytek: czyli rownie dobrze mozesz jakis pakiet premium na pirackim serwisie za 10pln kupic i bedziesz mial te same materialy a dostep do konta stracisz dopiero jak wlasciciel serwisu trafi do paki a nie za miesiac jak ktores konto ktore wspoldzielisz dostanie bana albo usuna ci dostep ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@AuraNaP: mam 9k netto, ale dzięki temu, że kombinuje udaje mi się odkładać 5k na czysto miesięcznie. To, że ktoś lepiej zarabia nie znaczy, że będzie trwonił kasę na lewo i prawo. Prosty przykład: mam kilku znajomych, którzy rozwozili jedzenie z knajp. Lekarze czy prezesi firm nigdy im nie dali napiwku. Nawet czekali na 50 groszy reszty. Prole z kolei często rzucali te 5, 10 zł.
@Elvisz: już mam tylko netflixa współdzielonego i też wykopek jest gospodarzem. Od 3 lat 0 problemów. Jasne, że mógłbym nawet za darmo wszystko znaleźć na necie na takim ekino czy filmanie, ale apki z vodów są po prostu wygodniejsze.
@ssjfrytek jak rodzinka to tylko z kimś kogo fizycznie znasz albo są stronki na fb do trgo(chociaż ryzyko jest), ufanie komukolwiek na wykopie to proszenie się o kłopoty. Większość tutaj ludzi ma jakieś problemy psychiczne. Oto efekt.
@ssjfrytek: Zgłaszaj na policję oszustwo, nie ma kwoty minimalnej na takie przestępstwa, o ile nie płaciłeś anonimowo w krypto, to wszystkie jego dane są do ogarnięcia
@ssjfrytek: sprawdź OpenOffice, to jest praktycznie MS Office for free. Jedyną istotną różnicą jest używanie JavaScript w makrach zamiast VBA. Po co używać nielegalnej kopii MS Office jak można mieć to samo legalnie i za darmo. Nawet do użytku komercyjnego.
Windows jest dodawany do komputerów, mam aktywną licencję Win11 Pro przypisaną do Zbooka Fury, miałem ją po wyjęciu z pudełka. Wcześniej miałem Surface Pro I tak samo - licencja Win10
@brck89: z adblocka też nie korzystasz na wykopie i na yt? Bo jeśli korzystasz to okradasz właścicieli tych stron ( ͡°͜ʖ͡°) Jasne, że można kupić laptopa z windowsem, ale jak ktoś mi podaje widełki cenowe i wtedy ja go pytam czy chce z systemem ale z 16 gb ram i 1 tb dyskiem czy bez systemu ale wtedy będzie 32gb ram lub dysk 2
@RopuchYtong jakie oszustwo, jak wysłałem mu zaproszenie, po czym nie wchodziłem na wykop, a on mi bloka dał i nawet w sprawie zwrotu nie mogę się z nim dogadać?
chciałbym was przestrzec przed użyszkodnikiem @prezinho Szukałem miejsca w #youtubefamily i zaoferował mi miejsce w rodzince. 120 zł za rok. Na początku wszystko było ok. Potem co tydzień, dwa wyrzucał mnie z grupy rodzinnej i musiałem dopraszać się ponownego dodania. Kontakt z nim jest utrudniony. Nawet teraz widzę, że jest online, a olewa moje wiadomości. Wiem, że handluje też innymi #vod jak #netflix #hbomax czy #spotify także uważajcie na niego i nic od niego nie kupujcie. Dajcie proszę kilka plusów żeby nagłośnić temat i żeby nikt więcej się nie nabrał. Konto ponad 2 lata, więc naiwny chuop wziął i zaufał ( ͡° ʖ̯ ͡°) inb4 jak można kupować #youtube premium jak jest yt vanced i adblocki. Ano można jak się sporo ogląda na iphone i telewizorach z różnymi systemami. Sporo też korzystałem z yt music, bo bardziej mi pasuje od spotify. To tyle. Załączam screeny i nie polecam tego człowieka, za 120 zł zrobił z siebie już nie powiem kogo... #oszukujo
źródło: prezinho
PobierzxDDD wyklopki: "ja mam 15k netto na B2B jako Java dev"
Też wyklopki:
Windows jest dodawany do komputerów, mam aktywną licencję Win11 Pro przypisaną do Zbooka Fury, miałem ją po wyjęciu z pudełka. Wcześniej miałem Surface Pro I tak samo - licencja Win10