Aktywne Wpisy

LamajHarma +88

dr_Batman +65
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz

źródło: FB_IMG_1758948460596
PobierzNie trzeba być masochista i uzywac ich ch... Apki
@levzor: używanie yt na mobilnym webie to masochizm. Takie Vanced dla ubogich (umysłowo, bo znalezienie i zainstalowanie apki inaczej niż przez sklep google przerasta i wolą się męczyć :))
@Gjbgghbhhjj: Można zainstalować na Androidzie Firefox + Ublock + SponsrBlock i wszytko działa jak na PC. Zdarza mi się coś puszczać, wygaszać ekran i przy tym zasypiać. Chyba bym zawału dostał gdybym usłyszał reklamę NordVPN śpiąc o 1 w nocy.
Ktoś musi coś z tym zrobić. Powinien powstać bloker który renderuje strony w pełni (z reklamami) i później pousuwa z nich reklamy, powstawia czarne prostokąty, albo sam zredaguje stronę tak by usunąć reklamy. Będzie buforował filmik z reklamami i je wycinał, trzeba tylko będzie go odpalić kilka minut wcześnie jak na starym modemie. Tego
Ja też, nie wiem o co chodzi. Podziwiam niektórych hobby.
źródło: temp_file8929935942317049608
Pobierz@KanJaweuDieZweite: Mysle ze nie byloby tak zle
źródło: image_2025-09-27_085045904
Pobierz@WhiskeyIHaze: a zrobili już opcję wyłączenia automatycznego dubbingu i tłumaczenia tytułów? Czy dalej płacisz grzecznie za wybrakowany towar?