Wpis z mikrobloga

#perfumy #poplynznurtem

Informacyjnie:

Od dzisiaj do 1 października w LULUA działa kod promocyjny -20%. To rzadkość, bo kupony w tym sklepie praktycznie się nie pojawiają (albo ja nie wiem gdzie szukać ¯\(ツ)/¯).

W ofercie m.in nasze rodzime marki Wolf Brothers czy JMP Artisan Perfumes, poza tym Kerosene czy Zoologist (szkoda tylko, że Bee i Rex są akurat out of stock). ( ͠° ͟ل͜ ͡°)

KOD: JESIEŃ2025

PS. Dumam czy nie "rozebrać" czegoś od Wolf Brothers (poza Wolf - bo mam). Ktoś chętny?

Fota dla uwagi
ZnUrtem - #perfumy #poplynznurtem

Informacyjnie:

Od dzisiaj do 1 października w LUL...

źródło: Wolf Brothers

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZnUrtem: echhhh akurat nie mają Sweetly Known ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ale jak ktoś nie zna Follow to 6 zł/ml to dobry deal. Sam bym rozebrał, gdyby nie to że mam tego dużo xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Marmite: Mmmm... Sweetly Known. Jak mi podczas covidu węch odcięło to nie czułem nic... nic poza Sweetly Known - potężny s__ol ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
  • 1
@Gieremek IMO najlepszy z całej zwierzęcej serii :) - nie namawiam ale kup sobie (). Ja natomiast fuknąłem z rana niedźwiadkiem z próbki i walczę ze sobą… na razie na szczęście wygrywam ( ͡ ͜ʖ ͡) i chyba jednak nie kupię.
  • Odpowiedz
@tangofever: w sumie obojętnie, nowe też są spoko :) o tyle, że w nowej wersji jeszcze nie podrabiają. Ale to musi być koszmar dla kolekcjonerów! Zbierasz wszystkie, najczęściej kupujesz w dniu premiery, wszystko idealnie prezentuje się na półce a tu bum... Zmiana designu ()
  • Odpowiedz