Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +68
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
Wojciech_Skupien +760
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

Film "Snake Eyes" z 1998 roku. Jest tam scena, w której postać która nazywa się Charles Kirkland zostaje postrzelona w szyję podczas wystąpienia publicznego. Dokładnie 10 sierpnia.
Przez kilka sekund przewija się tam w filmie bilbord z napisem:
"It begins August 10" - Zaczyna się 10 sierpnia.
Czyli dokładnie tego dnia, kiedy w prawdziwym życiu zginął Charlie Kirk.
To jeszcze nic.
Zabójca w filmie nazywa się… Tyler.
Tak samo jak rzekomy sprawca zamachu na Charliego Kirka.
A wisienka na torcie?
Oficjalny plakat do filmu opatrzono hasłem:
"Believe everything except your eyes" – "Wierz we wszystko tylko nie w to co widzisz".
#polityka #wojna #teoriespiskowe #charliekirk #usa #zamach #trump
źródło: image
PobierzA ta ściana tekstu którą raczyłeś wrzucić to totalny bełkot bez najmniejszego sensu. Jak bardzo trzeba być opętanym nienawiścią, żeby wymyślać takie brednie?
Nie mam zamiaru z tobą dyskutować, z samej definicji, dyskusja z chorym psychicznie katolem jest bezcelowa bo nie jesteś partnerem do dyskusji