Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest naprawdę poj*bane w sprawie Charliego Kirka?

Film "Snake Eyes" z 1998 roku. Jest tam scena, w której postać która nazywa się Charles Kirkland zostaje postrzelona w szyję podczas wystąpienia publicznego. Dokładnie 10 sierpnia.

Przez kilka sekund przewija się tam w filmie bilbord z napisem:
"It begins August 10" - Zaczyna się 10 sierpnia.
Czyli dokładnie tego dnia, kiedy w prawdziwym życiu zginął Charlie Kirk.

To jeszcze nic.

Zabójca w filmie nazywa się… Tyler.
Tak samo jak rzekomy sprawca zamachu na Charliego Kirka.

A wisienka na torcie?

Oficjalny plakat do filmu opatrzono hasłem:
"Believe everything except your eyes" – "Wierz we wszystko tylko nie w to co widzisz".

#polityka #wojna #teoriespiskowe #charliekirk #usa #zamach #trump
kamikadze97 - Wiecie co jest naprawdę poj*bane w sprawie Charliego Kirka?

Film "Snak...

źródło: image

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@QoTheGreat +4
Co ma wspólnego nowy film Doktor Dolittle z obecną sytuacją na świecie i illuminati?
Do napisania tego wpisu zainspirował mnie wcześniejszy temat z Madonną od @RFpNeFeFiFcL
https://www.wykop.pl/wpis/48718397/bracia-i-siostry-wykopowe-zakladamy-najgrubsze-cza/

Sam film nie jest wybitnym dziełem, raczej klasyczne chaotyczne dzieło, z masą mało śmiesznych żartów. Moją uwagę przykuł
Spoiler
  • Odpowiedz
@SirPeacefull: Wszystko fajnie ale żadna z twoich wydumanych tez nie znajduje oparcia w historiografii czy genetyce, a współcześni Żydzi to praktycznie czyści Semici z dodatkiem krwi z zewnątrz, którego nie udało się uniknąć przez tysiąclecia życia w diasporze.
Wróć do książek i przestań szerzyć debilne teorie dla foliarzy.
  • Odpowiedz
@KiloEchoSierra: Oczywiscie że nie mają nieograniczonej władzy ale ciągle o nią walczą właśnie w taki sposób. Próbują zaprogramować Naszą podświadomość abyśmy biernie przyjeli to czego Oni chcą.
Właśnie w taki sposób zdobywają ciche poparcie. Bo Jeśli nie jesteś świadom że poddają Cię propagandzie to możesz zostać pożytecznym idiotą który będzie bronił swojego wroga. Tak jak ludzie bronili komunizmu, zamordyzmu covidovego. Dzielenie ludzi na zaszczepionych i i niezaszczepionych i na puszczanie jednych na
  • Odpowiedz