Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia Jako że awokado się ujawnił na tagu @1dlaczegoja1 to prośba byś wytłumaczył wszystkim tu zebranym:
1. Dlaczego gashlitowałeś Karolinę gdy chciała z Tobą porozmawiać?
2. Jak to jest z tym oknem żywieniowym, pedantyzmem, dokładnością gdzie jadłeś jak chciałeś jeszcze byście się spóźnili na samolot, syf w mieszkaniu miałeś, odcinki wyjaśniły twoje postrzeganie o sobie
3. Dlaczego wgl nie rozmawiałeś z żoną na to co ona lubi, pytac ją, po prostu rozmawiać, robiłeś to co TY uważałeś za dobre
4. Jak uzasadnisz, że twój biznes to nie jest scam i oszustwo gdzie twoja firma jest założona na biuro które jest wynajmowane na godziny(brak przejrzystości), sama działalność gdzie udzielasz pożyczek jest patobankowoscią
5. Dlaczego konfabulowales z kupnem mieszkań gdzie nie masz na to środków wynajmujesz, wynająłeś samochód pod program i jeszcze sprzątaczkę (twój pedantyzm)

Jak odpowiesz na te pytania myślę że wiele osób mogłoby zmienić zdanie o tobie, narazie sam zasłużyłeś na to jak jesteś postrzegany
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chlopakbeztabu: To ty odpowiedz na czym polega 'manipulacja' Kołcza w programie? I kto kogo gaslightował. Karolina udawała że wszystko jest super a na koniec wbiła mu nóż w plecy. Jeśli ciebie ktoś kiedyś tak potraktuje to zrozumiesz jak to jest.
Co mnie obchodzą biznesy kołcza. W programie o nich nie mówi, a ja go oceniam na podstawie programu.
  • Odpowiedz
@1dlaczegoja1: Jak przedstawiała ci problem bo taki BYŁ to ty kompletnie ją olałeś i robiłeś wszystko by tylko zamknąć temat. Samo to jak się do niej zwracałeś „bo ja nie rozumiem co to znaczy wybuchnąć” „tak to moja wina wszystko moja wina” no przecież wgl nie zmierzyłeś się z problemem, widzowie widzieli to co Karolina dlatego to jest logiczne to co powiedziała, ciebie wgl Karoliną interesowała?
  • Odpowiedz
@1dlaczegoja1: to pisze osoba, która jako pierwsza zrobiła Karolinie to co jej zarzuca? Najpierw przy Zuzie wbiła nóż w plecy Karoliny a teraz rżnie ofiarę? Chłopie - jak sie tak zachowujesz to dostajesz zwrot. Jazda z kwami.
  • Odpowiedz
@chlopakbeztabu: A ktoś ci każe brać u kogokolwiek pożyczki? :-D Naiwniaków i półgłówków mi nie żal.

@1dlaczegoja1: Ujawniles sie tym komentarzem jako Maciek, juz nie ma sensu udawac. Ogolnie Karolina tez swieta nie jest i ma duzo problemow ze soba, ale nie wiem czemu brniesz w zaparte zamiast po prostu wyjasnic pare kwestii. Widzowie sa ciekawi i tyle, wiadomo, ze tez mogl byc tak zmontowany program, zeby pokazac
  • Odpowiedz
Wyjasnisz czy serio mowiles Karolinie wtedy w hotelu, zebyscie dobrze wypadli w programie czy ona to zmyslila?

@majkkali: A co za różnica co oni sobie powiedzieli? Myślisz że inne pary nie rozmawiały poza kamerami o tym co będą / nie będą robić przed kamerami? Zapewne wszystkie pary chcą dobrze wypaść w TV i wszyscy na ten temat rozmawiali. To ma być kolejny "zarzut" do Kołcza?
  • Odpowiedz