Wpis z mikrobloga

Dajcie parę plusów statecznemu mirkowi ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Tec1976: oż Ty, jesteś o dwa tygodnie starszy ode mnie (ʘʘ) Gratulacje z okazji ostatniej czwóreczki na przedzie!
  • Odpowiedz
Bo jeszcze niedawno patrzyłem na takich jak ja teraz i myślałem ale staruchy( ͡º ͜ʖ͡º)

@Tec1976: :DDDDD

A pamietasz jak miales 18 i legalnie mogles do knajpy na p--o isc?

@gorzki99: za moich czasów jakoś nie zwracali aż tak uwagi w knajpach - zresztą ja późno zacząłem imprezować. Za to raz mnie wkurzyła jakaś baba, miałem już 19 lat a ta żądała ode
  • Odpowiedz
A pamietasz jak miales 18 i legalnie mogles do knajpy na p--o isc? Wodzisz wzrokiem po lokalu i myslisz - co za stare dziady :D (a wiekszosc z nich byla mlodsza niz my teraz :DD)

@gorzki99: mnie rozwala to, że kiedyś trzydziestolatka uważałem za starego gościa, teraz jak słyszę "zmarł w wieku 52 lat" to mi się potrafi wymknąć "kurczę, taki młody człowiek" xD
  • Odpowiedz
@gorzki99: ja mam 42 lata i rozumiem
Cię z tymi lekarzami. Jak widzę, że są tacy młodzi, a szczególnie interniści, to po dwójce dzieci czuję się przy nich większą specjalistką. 🤦🏽‍♀️
  • Odpowiedz
@enron Mój ojciec zmarł w wieku 45 lat, przeżyłem go już

@Tec1976: wow, to naprawdę młodo ( ͡° ʖ̯ ͡°) współczuję... Ja mam szczęście żyć w dość długowiecznej rodzinie, oby to było w miarę dziedziczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@enron Rak niestety

@Tec1976: to pilnuj się cumplu, w naszym wieku trzeba się badać bo nigdy nic nie wiadomo.
Tak, wiem, mi też się nie chce i nie słucham lekarzy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Tec1976: O zesz w morde jeza. To sa tu starsi odemnie? A ja to dinozaury paprotkami

pozdrawia rocznik 73( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tec1976 gratulacje mireczku sędziwego wieku :), mam nadzieję, ze ślina ci nie kapie jak śpisz( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz