Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +14
dopoki na #linux nie bedzie mozna grac we wszystkie mozliwe gry
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj

jmuhha +3
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz

źródło: temp_file3406544112337243619
PobierzNajlepszego :DD
Ja mam urodziny za tydzien +1 dzien :)
No chyba ze ojcu dowod zajumales :DDD
źródło: photo
PobierzJak nie masz na cos wplywu to sie nie ma co przejmowac :D
@Tec1976: :DDDDD
A pamietasz jak miales 18 i legalnie mogles do knajpy na p--o isc? Wodzisz wzrokiem po lokalu i myslisz - co za stare dziady :D (a wiekszosc z nich byla mlodsza niz my teraz :DD)
MNie rozwalilo jak kiedys do lekarza poszedlem. Za dzieciaka to lekarz to byl
@Tec1976: Ja poki co to ze wzgledu na wiek jedynego specjaliste to okuliste odwiedzilem :P
Ale troche zhakowalem system. Normalnie to ja po lekarzach nie chodze - jakos tak nie choruje. Raz na 2 lata okresowe. No cyba ze mi sie ucho przytka (to laryngolog) albo se cos rozwale (to chirurg bo szyc nie potrafie :P)
No ale
Najlepszego!
Ten dowód to jakaś ściema jest.
Ludzie tak długo nie żyją.
ja to przy was smarkacz :PP (1980 here :P)