Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:
To, że ciebie to nie interesuje nie jest akurat żadnym argumentem xD. Życzę powodzenia w stworzeniu stałego związku z kobietą, która jest przyzwyczajona, że jak coś tylko jej nie pasuje to może sobie iść do drugiego chłopa. Co z tego, że zrobiła tak ze stoma poprzednimi? Z tobą na pewno będzie inaczej, prawda? Ty jesteś wyjątkowy, jedyny, wiadomo.
Skaczesz przez lata po kutasach, a jednego magicznego dnia wstajesz, przełączasz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dwa powody:

1. Większa ilość partnerów -> Większa ilość doświadczeń. Zarówno tych dobrych jak i tych złych. Więc jeśli kobieta miała stu partnerów to spora szansa, że
a. Któryś ją skrzywdził tak, że echo będziesz odczuwał nawet Ty
b. Któryś był tak zajebisty, że nawet Ty nie będziesz się mógł równać.
A ponieważ jest to przeszłość, do nasza wyobraźnia potrafi koloryzować rzeczy i tym bardziej mierzymy się z
  • Odpowiedz
no a ja mam jednak swoje zdanie gdzies pomiedzy wykopkowymi frustratami, a facetami, dla ktorych kazfa ilosc jest do przyjecia ;)

@Pavulon12345: okej, ale to nie czyni z ciebie żadnej oświeconej jednostki tylko typowego normana, samca beta, który idzie z prądem i myśli to co społeczeństwo mu każe myśleć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jesteś w błędzie. Sam widzę po sobie, że np. pierwsza poważna miłość to było coś innego, motylki w brzuchu itp mimo że baba była jebnięta. Więcej doświadczenia - więcej porównywania - tak samo mogę powiedzieć że jedna EX miała ładniejszą psitkę, inna ciaśniejszą, a jeszcze innej lała się niagara na mój widok - możesz nawet nie być tego świadomy, ale jednak gdzieś tam w głowie to siedzi. I to
  • Odpowiedz
@Przypadkowy te porządne też chcą nad boyow. Wiem z własnego doświadczenia. W gimbazie moja d--a była córką nauczycielki, średnia z 5.8 zachowanie wzorowe i takie tam. Ja miałem z 40% nieobecności, średnia 3.0 ale chodziłem na imprezki i miam dzianych starych. Pruła się niesamowicie, pięknie to wspominam. A ja już przed nią miałem kilka dupek. Moja druga kobieta też dziewica a ja już 3 k---y wtedy na koncie miałem. Kompletnie jej
  • Odpowiedz
@josedra52 Liczne badania, czyli jakie konkretnie? ;)

Już pomijam fakt, że korelacja nie oznacza przyczynowości, a podniosłabym argument, że do ślubu to czekają w dziewictwie w obecnych czasach niemalże tylko ludzie bardzo religijni. Co de facto oznacza, że i tak się nie rozwiodą. ()
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bait jest tak żałosny, że nawet przez chwilę nie uwierzyłem w jego prawdziwość. Każdy kto dużo bzyka, ten wie body count MA znaczenie i ZMIENIA życie. Przynajmniej w jakimś stopniu. Normalne uzależnienie, jak od prono, fajek, alko, narko. Żeby było inaczej, co da się zrobić i znam kilka dowodów na to, trzeba byłoby mieć kochanka just for s-x - zero rozmów, niemal zero relacji (na pewno nie codzienna i
  • Odpowiedz