Wpis z mikrobloga

Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w każdej wypowiedzi odchyleń w kierunku PiSu, 5) policjantka z Tarnobrzega (temat świeży, lincz już się odbył, zobaczymy czy słusznie i zobaczymy jak długo będzie temat grzany), 6) wysrywy na temat tego, jakie kobiety są aktualnie złe (czytaj wysrywy sfrustrowanych przegrywów, którzy nie umieją sobie znaleźć baby) - ale to ostatnie akurat jest od zawsze, a nie tylko w ciągu ostatnich 2 tyg :)
Naprawdę już się ulewa.
  • 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mr_InCogito: jeszcze "zapomniałeś" dopisać punkt o ruskich trollach od konfederussji, oraz od oszołoma proruskiego agenta Brauna xD

ty myślisz że twoja działalność na wykopie magicznie zniknęła i jest niewidoczna, czy co? xDDD
  • Odpowiedz
@mr_InCogito: gdzie kontrą do 6) jest survivorship bias ktoremu udalo sie znalezc fajne partnerki i uważa że kazdy tak moze a jesli tego nie zrobil to jest to osobista porazka bo swiat jest piekny i sprawiedliwy :) jak widac toksycznosc moze byc po obu stronach.
  • Odpowiedz
ziomek, tutaj najpopularniejszy tag to przegryw

@paluszki_rybne: a co zrobiłeś żeby zapewnić lepszą popularność ciekawym tagom?
Każdy narzeka na nocną ale potem plusują memy z nocnej.
Narzekać każdy potrafi ale jak przegrywy tworzą sobie pół zamkniętą społeczność to każdy na nich naciska a jak normiki nie potrafią sobie stworzyć ciekawego tagu to narzekają na tych co sobie grupkę jednak stworzyli zamiast coś zrobić.
Najłatwiej sobie przyjść i przescrollować treść i
  • Odpowiedz
  • 0
To jest niepojęte jak część wykopków jest zepsuta intelektualnie i emocjonalnie. Właśnie dowiedziałem się, że jestem pisowcem, konfiarzem, ruską onucą, fanboyem stanowskiego i dzikiego trenera oraz chyba najgorsze - mam psa. W istocie żadne z powyższych nie jest prawdą i chyba najgorsze jest to, że dla części z was życie jest zero jedynkowe - muszę kochać stanowskiego albo go nienawidzić, muszę kochać brauna albo go nienawidzić, muszę kochać psy albo ich nienawidzić
  • Odpowiedz
@mr_InCogito:
7) wysrywy pisowców narzekających że na publicznej platformie można pisać, chwalić i narzekać na każdy temat czy grupę społeczną.
najlepiej zamknąć nieprawomyślną trybunę, co nie? :)
a wystarczy tu nie włazić, albo nauczyć się korzystać z narzędzi tu dostępnych.
  • Odpowiedz
Naprawdę już się ulewa.

@mr_InCogito: Nie, wprost przeciwnie. Poza tym ostatnim tematem, który jest odrębnym problemem, to same pozytywy dobrze świadczące o kierunku, w którym ewoluuje portal. Kto wie, może dominujące tu pokolenie 30+ zaczyna w końcu dojrzewać? Oby.
  • Odpowiedz
@mr_InCogito: ja dałem wiele tagów na czarno wielu ludzi an czarno i jakoś znośnie się przegląda ale też myślę o odejściu z tej platformy. Moderacja skrajnie lewicowa nawet zdjęcie gore nie usuwa a jak zreperujesz to odrzuca po 5 minutach, daje bany za zwrócenie uwagi banuje co im się podoba, to bardziej już przypomina jak już nie jest reddit r/polska prędzej czy później upadnie na co wskazują liczby.
  • Odpowiedz