Wpis z mikrobloga

Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w każdej wypowiedzi odchyleń w kierunku PiSu, 5) policjantka z Tarnobrzega (temat świeży, lincz już się odbył, zobaczymy czy słusznie i zobaczymy jak długo będzie temat grzany), 6) wysrywy na temat tego, jakie kobiety są aktualnie złe (czytaj wysrywy sfrustrowanych przegrywów, którzy nie umieją sobie znaleźć baby) - ale to ostatnie akurat jest od zawsze, a nie tylko w ciągu ostatnich 2 tyg :)
Naprawdę już się ulewa.
  • 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Uuroboros no bo na tym chorym tagu napiszesz jakieś protip na życie, a dostaniesz wiadro pomyj ok oski. Mam to w dupie, ale ludzie po prostu lubią być leniwi i narzekać, a najlepiej się w tym wspierać jeszcze. Na tagu przegryw płacz, “mój stary alkoholik i nieudacznik, a znalazł żonę i mnie spłodził” - to tylko jedna z miliona rzeczy tam
  • Odpowiedz
  • 1
wysrywy pisowców narzekających że na publicznej platformie można pisać, chwalić i narzekać na każdy temat czy grupę społeczną.

najlepiej zamknąć nieprawomyślną trybunę, co nie? :)

a wystarczy tu nie włazić, albo nauczyć się korzystać z narzędzi tu dostępnych.

@dos_badass: ja wiem, że przerasta to twoje możliwości poznawcze, ale wyobraź sobie, że ja lubię słuchać ludzi o innych poglądach niż moje, byle te poglądy były przedstawiane w sposób logiczny i rzetelny,
  • Odpowiedz
Po nazwaniu mnie pisowcem (którym nie jestem

@mr_InCogito: "nie jestem za PiS, ale"
xDDD
Ciebie zabolało wytykanie pisowcom i jego akolitom.
Gdybyś choć słowem wspomniał co tu się oprócz tego jeszcze odpiedrala. Np. o urojeniach prawakoidalnych, obwiniających o WSZYSTKIE grzechy tego świata Tuska i lewaków, to byś brzmiał nieco bardziej wiarygodnie.
A tak? Cóż. Nie brzmisz jak polak, że strawestuję waszego* ulubieńca.
  • Odpowiedz