Wpis z mikrobloga

Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w każdej wypowiedzi odchyleń w kierunku PiSu, 5) policjantka z Tarnobrzega (temat świeży, lincz już się odbył, zobaczymy czy słusznie i zobaczymy jak długo będzie temat grzany), 6) wysrywy na temat tego, jakie kobiety są aktualnie złe (czytaj wysrywy sfrustrowanych przegrywów, którzy nie umieją sobie znaleźć baby) - ale to ostatnie akurat jest od zawsze, a nie tylko w ciągu ostatnich 2 tyg :)
Naprawdę już się ulewa.
  • 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@misiopysio: post od autora z przeszłości, ten który opublikowałeś, potwierdza jego nowy post, pod którym się prujesz. Ale jak autor zauważył, jesteś zbyt ograniczony, żeby to zobaczyć, bo choroba zajęła ci już mózg. Ale plusoboty dały ci dużo plusików, więc nie będziesz musiał wychodzić ze swojej bańki. xD
  • Odpowiedz
@mr_InCogito: czyli mówisz, ze masz pretensje o to, że popularne tematy są popularne? XD
1) ruskie onuce i chłopski rozum trzeba piętnować, nie ma w tym nic złego
2) psów jest coraz więcej, więcej w UE ich mają tylko rumuni, ale oni trzymają je na wsiach a nie w blokach.
3) od kiedy nie wolno krytykować polityków? Jazda po tusku 24/7 pewnie ci nie przeszkadza?
4) stano to kryptopisowiec, a
apeee - @mr_InCogito: czyli mówisz, ze masz pretensje o to, że popularne tematy są po...

źródło: Wtf-meme

Pobierz
  • Odpowiedz
@mr_InCogito Moja ocena:
Ad.1 The Pile - czasami mam wrażenie, że jeśli w tekście pojawi się słowo Ukraina to od razu wędrujesz na tym tagu.
Ad.2 Normalni ale tylko w kwestii groźnych ras, nienormalni w kwestii generalizowania
Ad.3 Nie wchodzę generalnie na główną czyli wykopowy ściek
Ad.4 Czasami coś obejrzę a na wykopie ten tag mam na wiadomej liście
Ad.5 Tu się w ogóle nie udzielam, widziałem tylko nagłówki
Ad.6 Czasami
  • Odpowiedz
@misiopysio: @mr_InCogito jak nie widzisz typie skąd ten ból d--y o stanowskiego i jego "pluralizm" to znaczy, że mało masz w garze po prostu. Strasznie kręcił bekę z TVP za rządów pisu, tak bardzo, że miał tam swój program. A dzikiego trenera nikt nie linczuje, on po prostu jest kretynem, więc zbiera burzę. Nie uważasz, że hodowla psów niebezpiecznych powinna być jakoś regulowana? Ten twój wysryw @mr_InCogito to
  • Odpowiedz