Aktywne Wpisy

Zmorka +97
dawek29 +11
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w każdej wypowiedzi odchyleń w kierunku PiSu, 5) policjantka z Tarnobrzega (temat świeży, lincz już się odbył, zobaczymy czy słusznie i zobaczymy jak długo będzie temat grzany), 6) wysrywy na temat tego, jakie kobiety są aktualnie złe (czytaj wysrywy sfrustrowanych przegrywów, którzy nie umieją sobie znaleźć baby) - ale to ostatnie akurat jest od zawsze, a nie tylko w ciągu ostatnich 2 tyg :)
Naprawdę już się ulewa.
Komentarz usunięty przez moderatora
1) ruskie onuce i chłopski rozum trzeba piętnować, nie ma w tym nic złego
2) psów jest coraz więcej, więcej w UE ich mają tylko rumuni, ale oni trzymają je na wsiach a nie w blokach.
3) od kiedy nie wolno krytykować polityków? Jazda po tusku 24/7 pewnie ci nie przeszkadza?
4) stano to kryptopisowiec, a
źródło: Wtf-meme
Pobierz@mr_InCogito: to akurat prawda XD
@mr_InCogito: zatem usuń konto
Ad.1 The Pile - czasami mam wrażenie, że jeśli w tekście pojawi się słowo Ukraina to od razu wędrujesz na tym tagu.
Ad.2 Normalni ale tylko w kwestii groźnych ras, nienormalni w kwestii generalizowania
Ad.3 Nie wchodzę generalnie na główną czyli wykopowy ściek
Ad.4 Czasami coś obejrzę a na wykopie ten tag mam na wiadomej liście
Ad.5 Tu się w ogóle nie udzielam, widziałem tylko nagłówki
Ad.6 Czasami