Aktywne Wpisy

karolina-oska +102
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w każdej wypowiedzi odchyleń w kierunku PiSu, 5) policjantka z Tarnobrzega (temat świeży, lincz już się odbył, zobaczymy czy słusznie i zobaczymy jak długo będzie temat grzany), 6) wysrywy na temat tego, jakie kobiety są aktualnie złe (czytaj wysrywy sfrustrowanych przegrywów, którzy nie umieją sobie znaleźć baby) - ale to ostatnie akurat jest od zawsze, a nie tylko w ciągu ostatnich 2 tyg :)
Naprawdę już się ulewa.
Wykop od dobrych kilku lat taki jest
Teraz to jest zwykłe forum dla silnych razem, bo tylko tacy ludzie tu zostali :D
a ja se wchodze raz na tydzień zeby się w tym utwierdzić
X dawno wygrał
źródło: silni razem
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@mr_InCogito: jedynie z tym punktem masz rację
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: xD
Pobierzale chłopek-roztropek dostał pocisk XD typowy Hipokryta! XD