Aktywne Wpisy

Zmorka +274

czerwony_kmer +412
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

źródło: 1000051099
Pobierz@motoinzyniere: Wg statystyk, od ok 2030 Polska bedzie miala wyzszy poziom zycia mierzony PPP niz UK
@mielonkazdzika: Różnica cen pomiędzy Londynem a country side, to jest kosmos.
W Londynie 1 bed w drugiej strefie, to 500k - za te pieniądze gdzieś indziej można kupić duży detached house z wielkim podjazdem i ogrodem.
@motoinzyniere: jedyne, co jest pewne, to to, że na wykopie nie znajdziesz poparcia dla tej tezy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
To całe ppp jest tak miarodajne jak średnia ilość nóg z psem na spacerze ( ͡º ͜ʖ͡º)
@motoinzyniere: jak chodzi o dzialke to moze ten pod miastem ale tanszy. (tamten byl blisko centrum miasta)
źródło: 1000051106
Pobierzźródło: 1000025027
Pobierz@motoinzyniere: Ja juz tu jestem od 2005. To pragnienie przestrzeni ci raczej nie przejdzie, wiec jedynym rozwiazaniem jest byc zarobionym i kupic sobie cos w wiosce w Hampshire za kilka milionów.