Aktywne Wpisy

uncle_freddie +478
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +311
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Post o tym jak poszło mi tydzień temu dodam jutro, dziś dodaje mojego klienta który zajął 3 miejsce na 19 zawodników w zawodach regionalnych federacji NPC w Szwecji.
Kategoria męska sylwetka, chociaż nóg mu wcale dużo nie brakuje do classic physique.
Przygotowania trwały od połowy maja, w ciągu ostatnich około 14 miesięcy dołożyliśmy na ciało około 6-7kg czystych mięśni.
Półtora roku temu również były sukcesy, Esmat wygrał mistrzostwa Norwegii IFBB (druga najbardziej prestiżowa federacja, po NPC), a także zajął 2 miejsce w innych zawodach tej federacji na terenie Norwegii.
Jutro walczymy na nieco wyższym poziomie, zawody rangi PRO Qualifer gdzie jedna z osób zostanie profesjonalistą, tak jak ja zostałem dokładnie 2 lata temu.
Pozdrawiam i przypominam, że prowadzę osoby trenujące rekreacyjnie, zawodników, osoby które lubią lifestyle kulturystyczny bez ambicji na starty, osoby chcące zgubić tkankę tłuszczową, jak i te chcące zbudować mięśnie.
#mikrokoksy
#dieta
#sterydy
#mirkokoksy
#silownia
źródło: IMG_9976
PobierzJuż pomija fakt; że oba przypadki to progress w c--j.