Wpis z mikrobloga

Sezon jesienny czas start.

Post o tym jak poszło mi tydzień temu dodam jutro, dziś dodaje mojego klienta który zajął 3 miejsce na 19 zawodników w zawodach regionalnych federacji NPC w Szwecji.

Kategoria męska sylwetka, chociaż nóg mu wcale dużo nie brakuje do classic physique.

Przygotowania trwały od połowy maja, w ciągu ostatnich około 14 miesięcy dołożyliśmy na ciało około 6-7kg czystych mięśni.

Półtora roku temu również były sukcesy, Esmat wygrał mistrzostwa Norwegii IFBB (druga najbardziej prestiżowa federacja, po NPC), a także zajął 2 miejsce w innych zawodach tej federacji na terenie Norwegii.

Jutro walczymy na nieco wyższym poziomie, zawody rangi PRO Qualifer gdzie jedna z osób zostanie profesjonalistą, tak jak ja zostałem dokładnie 2 lata temu.

Pozdrawiam i przypominam, że prowadzę osoby trenujące rekreacyjnie, zawodników, osoby które lubią lifestyle kulturystyczny bez ambicji na starty, osoby chcące zgubić tkankę tłuszczową, jak i te chcące zbudować mięśnie.

#mikrokoksy
#dieta
#sterydy
#mirkokoksy
#silownia
Lewusx - Sezon jesienny czas start. 

Post o tym jak poszło mi tydzień temu dodam jut...

źródło: IMG_9976

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Lewusx: Dalej w tej norwegii robia wjazdy na silownie i wylapuja koksow, robiac pozniej ban-liste? Czy juz im przeszlo?
  • Odpowiedz
  • 0
@bst: Tak, w Szwecji to samo, jak byłem na zawodach to jeden z tamtejszych dość znanych osób mi osobiście opowiadał.
  • Odpowiedz