Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Arisek +17
#slubodpierwszegowejrzenia
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w

Z drugiej strony motoryzacyjna dusza trochę wygrała, bo wziąłem prawie najwyższą wersję i dopłaciłem za wszystkie pakiety i głośniki JBL, a i tak zapłaciłem ułamek europejskiej ceny. Ta sama wersja w PL nazywa się chyba GR Sport i kosztuje od 236,900 PLN. Tu w tej cenie można mieć dwie RAV4 w średniej wersji, no ale Polska to w sumie teraz bogactwo i ludzi pewnie stać. Nie to, co w biednej hameryce ( ͡º ͜ʖ͡º)
BTW spalanie na razie 46 mpg, co daje jakieś 3.90 USD / 14.16 PLN za każde przejechane 100km ( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #pokazauto #motoryzacja #usa
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzAha, a pieniądze na raty same sie zarabiają? :) a po co mu takie drogie auto? BO MOŻE.
Ja to wiem ale zobacz do kogo pisałem
@fuji: gratki Mireczku, 2 lata temu wzialem nowego vw tourana, piekne uczucie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dokładnie tak samo jak z nieruchomościami
@imnotreal123: Powiedz mi ze masz 14 lat i nie rozumiesz finansów, bez mówienia mi ze masz 14 lat i nie rozumiesz finansów.
TO NA KREDYT WZIETE WIEC SIE NIE LICZY xDDDDDDDDDDDDD
@fuji: PHEV'a trzeba było brać. 300 kuni robi różnicę.
@SpalaczBenzyny: jak prywatnie to najbardziej głupia forma :)
Kiedyś zobaczyłem trzy takie ravki stojące obok siebie na parkingu. Absolutny rekord xd
@wypokowy_expert Jeszcze się domu nie dorobiłem tu, więc nie bardzo miałbym gdzie ładować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rav4 to nei jest "drogie auto" to po pierwsze.
Po drugie, op mieszka w USA gdzie taka rav4 kosztuje prawie 2 razy mniej nzi w Poslce a zarobki są z 4 razy większe.
Co? W Polsce? Xd