Aktywne Wpisy

Bunch +541
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +52
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz

Dwa tygodnie temu lekarz skierował mnie na markery nowotworowe i inne badania ultrasonograficzne. Kazał przyjść za 2 tyg, z buta bez kolejki po wyniki ponieważ kolejka do niego to czekanie ok 3 godzin. Przyszłam, mówię ludziom że wchodzę tylko po wyniki badań i wychodzę, lekarz tak mi kazał.
Stare baby oburzone z krzykiem:- Co? Nie! My też czekamy!
No wiec weszłam z jakąś starsza panią. Lekarz patrzy na nas, myśli co sie odwaliło i mówi że wchodzimy pojedynczo. Ja na to że przyszłam po wyniki bez kolejki jak prosił.
Kazał mi usiąść, babę wyprosił, przejrzał wyniki, skierował na następne badanie i elo, wszytko trwało 5 minut. Wyszedł ze mną jakby przeczuwał. Jeszcze pytał która była najgorsza i mnie cisnęła.
Żadnej nie wsypałam. Wychodzę wiec z tego gabinetu a ta baba której była kolej sie drze że ja sobie popamiętam i pożałuję, zaczęła mnie szarpać na kurtkę. Lekarz to widział i mam wrażenie, że jej dalsze leczenie może nie należeć do najprzyjemniejszych. Ja wyszłam w lekkim szoku, a starsza pani jeszcze długo darła się na całą przychodnię.
#patologiazewsi #bekazpodludzi #polakicebulaki #truestory #gorzkiezale
@Linnior88: dzisiaj te stare k---y to są te zwykłe baby co miały 40 lat w 2000 roku, bez jakiejkolwiek kultury i skruchy, wychowane w PRL, z pogardą do ludzi wykształconych, do przedsiębiorców, ze zgnuśniałym życiem, nauczeni kłamstwa, złodziejstwa i załatwiania
A jak jest zwykle? Lekarz nie ma pojęcia o żadnych wynikach :) jak się wpuści tą osobę samą to ona załatwia sobie swoją wizytę bez kolejki i siedzi
@ZgrywusPrzegrywus: Tak też zrobię.
Dlatego śmieszy mnie pierdoolenie że "bezstresowe wychowanie psuje ludzi " właśnie kiedyś to była spirala przemocy nakręcana od dziecka , rodzice lali syna w domu później on lał babe , baba lała dziecko a dziecko psa
Zawsze będę mówić że p-----c rodzi p-----c i jak dziecko było gnębione bite
Komentarz usunięty przez autora
2. Reakcja baby zrozumiala, wszystkie cwaniaki wchodza "tylko na chwile"
Komentarz usunięty przez autora
Nawet w zwykłych czynnościach mają absolutnie w----------e na innych ludzi.
2. Irytacja nie jest niczym dziwnym, dużo bardziej patologiczne jest upieranie sie że ktoś sie wpycha i kłamie nawet jak lekarz potwierdza że to po ważne wyniki i takich wpuszcza bez kolejki.
walcz z nfz i zus
@arinkao: Tacy są najgorsi. Oni tylko na chwilkę coś donieść, albo odebrać, a potem siedzą pół godziny. Parę razy się przejechałem i nie ma mowy żebym kogoś w kolejce do lekarza przepuścił.
Może co najwyżej wejść ze mną i lekarz wtedy zdecyduje.
@Linnior88: prawda. Byłem na wycieczce trzy tygodnie po Bałkanach, autostopem więc duży kontakt z ludźmi i było tak bardzo przyjemnie. Powrót już samolotem i na lotnisku szok. Napięta atmosfera, bo opóźnienie o godzinę, ludzie àwanturujacy się o miejsce w kolejce, koszmar.
@arinkao:
źródło: be931075708_o_kurwa
Pobierz