Aktywne Wpisy
orientalist-jack +86

uncle_freddie +145
29 czerwca 2000: Patrick Kluivert nie wykorzystuje rzutu karnego trafiając w lewy słupek
29 czerwca 2026: Justin Kluivert nie wykorzystuje rzutu karnego trafiając w lewy słupek
Jeden w półfinale Euro przeciwko Włochom, drugi w 1/16 MŚ przeciwko Maroku. Równe 20 lat różnicy.
Mirror:
29 czerwca 2026: Justin Kluivert nie wykorzystuje rzutu karnego trafiając w lewy słupek
Jeden w półfinale Euro przeciwko Włochom, drugi w 1/16 MŚ przeciwko Maroku. Równe 20 lat różnicy.
Mirror:
źródło: kkpm
Pobierz

Ja na szczscie po lekarzach (poki co) sie nie bujam ale nic mnie nie fqurfia tak jak "ja tylko na chwile cos zapytac"
Powiedzmy że w pracy mam takie cyrki że to jest nic , jestem już zaprawiona w boju żeby takie coś wymazywać z pamięci
2 tygodnie temu jakoś tam byłam, czekałam w kolejce i przyszła jedna osoba po wyniki, weszła bez kolejki. Absolutnie nikt się o to nie przyczepił!
No ale wtedy kolejka nie składała się w niemal 100% ze starych bab.
Trzeba traktować jak upośledzonych , byc miłym i nie traktować tego ofensywnie
Darła się że nie miałam prawa wejść bo jej nie poprosiłam. Nie poprosiłam, fakt. Gdybym poprosiła to i tak by mnie nie puściły. Weszłam jak chciał lekarz i wyszłam. Normalna wizyta tam trwa od 30 do 60 minut, nie kilka
@arinkao: Przeczytaj jeszcze raz ten fragment mojego komentarza:
Jesli i tym razem nie zrozumiesz to chetnie wyjasnie.
Dlatego powiedział mi że mam wejść bez kolejki. Jak idę na wizytę to normalnie czekam jak człowiek. Czuje że skończy tak mówić pacjentom i od dziś po wyniki które ludzie dostawali w pare minut i wiedzieli juz czy mają kupować trumnę
WrzeCiOna Dziekuje
No dobra, to zdecydował. Jak to inaczej załatwić? Jeśli w przychodni ludzie sami pilnują kolejki i sami decydują kto kiedy wchodzi, to co zrobisz?