Wpis z mikrobloga

@tomwick55: I tak długo wytrzymali. Jaki sens jechać specjalnie do centrum handlowego, męczyć się w korkach, na parkingach a potem w kolejce 100 osób, jak pod blokiem masz biedre, w której jest wszystko ze znaczni mniejszymi kolejkami i jeszcze taniej
  • Odpowiedz
@NijuGMD: No nie ma może tylu kosmetyków i jakieś ultra rzadko używane produkty są okazjonalnie a w cerfie były cały czas. Wsm jak teraz pomyślałem to mogło do tego się porządnie dołożyć zmian modelu gospodarstwa domowego w pl. Jak były głównie rodziny to ludzie chętniej może wybierali takie sklepy, bo średnie gospodarstwo domowe miało znacznie większy przerób dziennie produktów spożywczych. Obecnie wiele gospodarstw to single/para bez dzieci, więc nie mają
  • Odpowiedz
@Cztero0404: To ja wypowiem się o Tesco, że wspominam ten sklep z sentymentem. Odkurzacz za 99 PLN z dużą mocą tam kiedyś kupiłem co 5 lat w domu służył i do dzisiaj w garażu jest pod pewne prace. Wiadomo to było ponad 15 lat temu, ale tańszego odkurzacza stacjonarnie nie było, a w necie też dużo trudniej niż teraz było zamówić. Najtańszy odkurzacz w Media Markt to było 149 PLN
  • Odpowiedz