Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +5
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

Tytuł:
Władca Pierścieni Drużyna PierścieniaAutor:
J.R.R. TolkienGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★★★★☆
Zacznę od ciekawostki, a mianowicie lektura Władcy Pierścieni czekała na mnie na półce prawie 25 lat (dokładnie takie wydanie Muza SA jak na załączonej we wpisie okładce). Trylogię dostałem jako dzieciak, zacząłem czytać, ale nie ukończyłem. Potem był szał filmowych ekranizacji i jakoś tak przeczytanie odkładałem aż po dziś dzień. Jednocześnie miałem to na liście do odhaczenia, a więc pierwszy tom ukończony. Po lekturze doceniam jak dużo z historii wycisnął Peter Jackson - będę musiał zrobić sobie powtórkę seansu, tym razem najlepiej w 4K. Sama książka to oczywiście klasyka w nieco starym stylu. Przygoda jak w jakiejś grze RPG. Wkrótce pora zacząć "Dwie wieże".
#bookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: Wladca-Pierscieni-Druzyna-Pierscienia-_bn19988
PobierzMialem właśnie ten egzemplarz trylogii, przeczytałem w dzieciństwie te 1500 stron i bylem z siebie bardzo dumny.
źródło: temp_file7627479804704658054
Pobierzźródło: temp_file7565149381589350971
Pobierz@Arthizo: Bluźnisz.
źródło: 1000025454
Pobierzźródło: Zapowiedź TV TVN 7 Drużyna Pierścienia
Pobierz