Chłop zaktualizował IP15 do ios 26 i jezu jakie to g---o.
Kupiłem ajfona z ciekawości, bo nigdy nie miałem, bogate dzieciaki w szkole miały i myślałem, że to miód. Tel za 4k pod wzgledem funkcjonalnym jest wciągany dupom przez samsunga za 1500zł, no ajfon lepszy aparat i głośniki i jakość wykonania. System ładny... był, obecny ios 26 mam ochotę w---------ć z telefonem przez okno. Telefon się przycina, nic dziwnego w 2025r 6gb ram xD
Następnym razem biorę jakiegoś samsunga za 1-1.5k i w------e. Zrobie to samo co na tym śmierdzącym japku, bo nawet temat wsparcia już odpadł, bo samsung deklaruje 7 lat niby.
Więc podsumujmy. Wydałem 4k, żeby mieć telefon który
-ma 60hz ekran -brak always on display -bateria to g---o nawet w nowym i 4 letni xiaomi z wyjechaną baterią od ładowania 67w go zjada -128gb pamięci więc foty trzeba zrzucać na pc kilka godzin kablem usb2.0 -6gb ramu w 2025r i nie, mimo że to "system uszyty na miarę sprzętu" to jak odpalasz przeglądarkę to zdarzają się scinki -system ma bugi, np przewijaj godzinę w budziku, aż skończą się godziny xD -filtr połączeń spamowych w apce telefonu? Zapomnij, możesz kupić apke za $20, która w polce i tak przepuszcza 90% połączeń
To jest telefon, albo dla głupich hamburgerów, ew tych co mają cały ekostystem appla, albo frajerów jak ja co dali sie wydymać. No chyba, że ktoś chce "prestiż" to prestiż w c--j, z telefonem za 4k, jak ktoś mieszka u starych i jeździ autobusem
Ludzie drodzy. To androidy chińskie, ew motorola taki zachodni chińczyk za 800-1000zł działają tak samo płynnie jak ten mój ajfon, a dają mi za to więcej pamięci i szybszy ekran. I co z tego że ta moja pamięc ma 3500MB/s odczytu a w chińczyku 100MB/s. Jak tu mi jej brakuje, a zrzucanie tego woła o pomstę do nieba. Zegarek i tak mam od huawei. Od apple po za tym telefonem nic nie mam.
To można pixela kupić nowego za 2k, wygląda ładnie jak ajfon i też śmiga. Ktoś powie, widziały gały co brały. Ano widziały, ale nabrałem się na p---------e fanbojów, że 60hz ekran na ajfonie wygląda jak 120hz na androidzie xD
@Schwarzfahrer w zasadzie to o co ci chodzi i co planujesz kupić teraz? I czego oczekujesz od telefonu który ma za zadanie dzwonić poprzeglądać fejsa oraz obejrzeć yt?
@JK91: oczekiwałem wodotrysków nasłuchawszy się opinii fanbojów, a okazało się że to wszystko przereklamowane jest, czy jak kto woli, g---o w złotym papierku. Za rok może go sprzedam i kupie coś z androidem
@Schwarzfahrer: No włąsnie dziwne, ze system na telefonik z prostym interfejsem nie jest w stanie płynnie działać na 6gb ram i uruchomic bez scinek kilku prostych apek.
Kupiłem ajfona z ciekawości, bo nigdy nie miałem, bogate dzieciaki w szkole miały i myślałem, że to miód. Tel za 4k pod wzgledem funkcjonalnym jest wciągany dupom przez samsunga za 1500zł, no ajfon lepszy aparat i głośniki i jakość wykonania. System ładny... był, obecny ios 26 mam ochotę w---------ć z telefonem przez okno. Telefon się przycina, nic dziwnego w 2025r 6gb ram xD
Następnym razem biorę jakiegoś samsunga za 1-1.5k i w------e. Zrobie to samo co na tym śmierdzącym japku, bo nawet temat wsparcia już odpadł, bo samsung deklaruje 7 lat niby.
Więc podsumujmy. Wydałem 4k, żeby mieć telefon który
-ma 60hz ekran
-brak always on display
-bateria to g---o nawet w nowym i 4 letni xiaomi z wyjechaną baterią od ładowania 67w go zjada
-128gb pamięci więc foty trzeba zrzucać na pc kilka godzin kablem usb2.0
-6gb ramu w 2025r i nie, mimo że to "system uszyty na miarę sprzętu" to jak odpalasz przeglądarkę to zdarzają się scinki
-system ma bugi, np przewijaj godzinę w budziku, aż skończą się godziny xD
-filtr połączeń spamowych w apce telefonu? Zapomnij, możesz kupić apke za $20, która w polce i tak przepuszcza 90% połączeń
To jest telefon, albo dla głupich hamburgerów, ew tych co mają cały ekostystem appla, albo frajerów jak ja co dali sie wydymać. No chyba, że ktoś chce "prestiż" to prestiż w c--j, z telefonem za 4k, jak ktoś mieszka u starych i jeździ autobusem
Ludzie drodzy. To androidy chińskie, ew motorola taki zachodni chińczyk za 800-1000zł działają tak samo płynnie jak ten mój ajfon, a dają mi za to więcej pamięci i szybszy ekran. I co z tego że ta moja pamięc ma 3500MB/s odczytu a w chińczyku 100MB/s. Jak tu mi jej brakuje, a zrzucanie tego woła o pomstę do nieba. Zegarek i tak mam od huawei. Od apple po za tym telefonem nic nie mam.
To można pixela kupić nowego za 2k, wygląda ładnie jak ajfon i też śmiga. Ktoś powie, widziały gały co brały. Ano widziały, ale nabrałem się na p---------e fanbojów, że 60hz ekran na ajfonie wygląda jak 120hz na androidzie xD
#apple #ios #iphone #android #smartfon #zalesie #technologia
@Schwarzfahrer: No włąsnie dziwne, ze system na telefonik z prostym interfejsem nie jest w stanie płynnie działać na 6gb ram i uruchomic bez scinek kilku prostych apek.
po czasie sie unormuje