Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +133
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
#sebcel
Kontynuuję zabawę przez @KjatanSveisson
Cytaty które można użyć podczas spotkania wigilijnego z rodziną jak i prowadzenia biznesu on - line
Kontynuuję zabawę przez @KjatanSveisson
Cytaty które można użyć podczas spotkania wigilijnego z rodziną jak i prowadzenia biznesu on - line
źródło: 2172f9384f9e9bf649851ce20e0a128715bee8c84b51444abee804cd572033da
Pobierz

#polityka #warszawa
źródło: image
Pobierza nie, czekaj, "lewactwo" coś robi, to "prawactwo" musi się zesłać, że "nie ma ważniejszych problemów" i fajrant xD
@CultedelaRaison: widocznie mają większe korzyści, żeby tego zakazu nie było.
W Warszawie jest bardzo dużo sklepów 24h, handlują głównie alkoholem. Trzeba by było sprawdzić kto ma tam ulokowany hajs ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale fakt, ich opór + argumenty (np porównanie do KKK xD) to jakiś nieśmieszny żart.
@u_k1: Jadczak sprawdził i nic nie znalazł za to spotkał masę głosów że to wszystko pomysł Kierwińskiego bo on nienawidzi ruchów miejskich, a to ich pomysł.
Czyli "byleby lewaków d--a bolała" w wersji uśmiechniętej xd
Chyba normalni ludzie nie idą do polityki.
@CultedelaRaison: Zdaje się, że wstrzemięźliwość polityków właśnie z oporu społecznego wobec ograniczeń wynika.
@CultedelaRaison: Nie widzę tego w tweecie który załączyłeś.
@fncoderz: jakie inne problemy trapiące Polaków może rozwiązać samorząd warszawski?