Wpis z mikrobloga

@zyd_z_pasji: A Ja tam chciałbym miec mental jak to auto pod prawej. Sam mam duże marzenia, wypruwam sobie żyły by je zrealizwoać i schodzę sfrustrowany że ciągle nie mam własnego domu a już po 30, że nie byłem tam i siam.
Biorę nadgodziny wszelakie robie wsio by dostać podwyżkę a wszystko c--j.

Chciałbym wstać rano i docenić że jest ciepło, że mam własne spłacone auto które dzisiaj się nie wysypało
  • Odpowiedz
@zyd_z_pasji no ja rozumiem. Facetowi BMW właśnie przeszło w tryb awaryjny, jadą 30 km/h i mogą się przez to spóźnić na samolot. Żona próbuje właśnie ogarnąć ubera na lotnisko i najwyraźniej zobaczyła, jakie są stawki. Dzieciaki właśnie dostały łupnia w candy crush. Zaś rodzinka w zastawie ma bekę z wyprzedzania beemwicy i nawet się nie przejmują tym, że jadą na czołówkę ze śmieciarką
  • Odpowiedz
@zyd_z_pasji: rozwalają mnie takie historie, które próbują wmówić biednym, że tylko biednym można być szczęśliwym. Pieniądze szczęścia same z siebie nie dają, ale bez pieniędzy nie da się być szczęśliwym.
  • Odpowiedz
@zyd_z_pasji: biedaki w swoim szrocie ostatnimi siłami szrota wyprzedzają normalnie jadącego człowieka w trochę nowszym gruzie, biedaki cieszą się wyprzedzaniem bo wyprzedzają mocniejsze auto, chłop wyprzedzany widzi że zaraz będzie mimowolnie brał udział w wypadku i musi wykonać manewr ratujący jego życie i rodziny?
  • Odpowiedz