Wpis z mikrobloga

Minęły 2 miesiące jak się porządnie wziąłem sie za siebie, było warto.
Zaczynałem ważąc ponad 111 kg, aktualnie około 95 kg na budziku, samopoczucie wyśmienite, chęć do życia, ruchu, czego nie było wcześniej.

4-6 treningów siłowych, 4-6 cardio tygodniowo.
Dieta keto, zaczynałem od 2700-2800 kcal, aktualnie jestem na 2400-2500.

Jedziemy z tym dalej, szkoda się teraz poddać, na koniec przemiany dodam zdjęcia z przed i po.
Pozdrawiam Mirków

#silownia #mirkokoksy #dieta
Kusyfix - Minęły 2 miesiące jak się porządnie wziąłem sie za siebie, było warto. 
Zac...

źródło: 1000014847

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kusyfix: A ok, ja w sumie 14kg też tylko od chodzenia schudłem, słuchawki na uszy i zwiedzam świat dookoła :)
Jednak teraz chwilowo stanęło i dorzucę siłownię ale normalny trening siłowy, rozpisane już mam, tylko ruszyć dupsko pozostało, ale już chodziłem na siłkę, to jak raz pójdę, to już wejdzie :)

Powodzenia w odgrubianiu :)
  • Odpowiedz
  • 1
@rtone: ogólnie to nie pierwszy raz jak schodzę z wagi, na keto trzeba liczyć, że 3-4 kg to glikogen i woda, więc nie ma tragedii jeśli chodzi o kilogramy, podbiłem kcal ostatnio bo za szybko schodzilo i trochę mięsa poszło. Robię sobie badanie składu ciała i koryguje dietę.
Teraz myśl, że przy takich kcal będę leciał 0,8 kg tygodniowo ale dziękuję za uwagę bo też to zobaczyłem.
  • Odpowiedz
  • 0
@NuklearnySzpadel: to właśnie jakaś bzdura z tej apki, ja mam 185 cm wzrostu i zawartość mięśni w ciele 72kg, musiałbym zrzucić mięśnie, bo gdzie jeszcze waga organów, masa kostna i jakiś % tłuszczu. więc nie mam pojęcia skąd to się bierze ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@In_thrust_we_trust: tak zaczynałem od 50, tylko ja chodziłem bardzo długo na siłownię, miałem przerwę kilka lat, mój rekord to było 160 przy 90 kg, szybko wraca, progres z treningu na trening ale już powoli staje w miejscu.
  • Odpowiedz