Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +58
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +42
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

#nieruchomosci #polska
źródło: andrzejkolikowski3pershing
PobierzAle odpowiem Ci: nie byłby. Pruszków, a tym bardziej Ożarów nie był formacja niezależna. Oni podlegali prawdziwej mafii. Byli przez nich wykreowani.
Kiedy cokolwiek chcieli zrobić na własne konto - to im służby waliły w łapki
@brygadzistausmiechnietejpolski: ja nie wiem o czym TY mówisz do mnie
Największe firmy deweloperskie w PL mają zupełnie inne rodowody niż Pruszków. Pruszkowscy to jak widzisz kradną zegarki, albo próbują robić
Żeby mafia mogła działać - Pruszków musiał robić tło i szum. Choć głównie powstali po to żeby nikt się nie wychylał, a grupy których nie są się kontrolować - same się zgłaszały i dawały działkę z przestępstw.
Mało kto też wie, że BaKoMa to Barański, Komorowski, Mazur.
Spieprzają jogurciki a uszy się trzęsą ;)
Nigdy nie rozumiałem jak kogoś można szantażować teczkami. Miesiąc sensacji w mediach i tyle. A tak całe życie na smyczy...
To już Solorz ma większe jaka bo to co się tam dzieje to wygląda jakby ten Polsat chciał ukraść i dać dzieciom
@brygadzistausmiechnietejpolski: A to nie jest tak, że ten Polsat to on właśnie dzieciom chce ukraść?
przecież Niewiadomski (Mrówa) syn Dziada został odpalony ok. 2007 roku więc co wy tu o jakiejś bieżącej deweloperce gadacie, to byli analfabeci, ot tyle że znali z podwórka wówczas prominentnych ludzi.